Керівництво „34 каналу” нічого не чуло про погрози журналістці Власовій після її побиття

14 Жовтня 2005
1026
14 Жовтня 2005
16:42

Керівництво „34 каналу” нічого не чуло про погрози журналістці Власовій після її побиття

1026
Керівництво „34 каналу” нічого не чуло про погрози журналістці Власовій після її побиття
Керівництво дніпропетровського «34 каналу», журналістку якого Наталю Власову 4 жовтня побив невідомий, нічого не знає про погрози, які ніби досі тривають на її адресу, поки та перебуває у лікарні.

Про це ІМІ повідомив генеральний директор телеканалу Євген Надіон. За його словами, він вчора відвідував Наталю Власову і вона нічого не казала йому про подібні погрози з боку будь кого.

«Я зрозумів, що наш брат може такого напридумувати, що і у старшному сні не побачиш», - заявив він.

Більше того, як наголошує Євген Надіон, дніпропетровські ЗМІ так само нічого не повідомляють про погрози щодо журналістки «34 каналу».

Нагадаємо, що 12 жовтня організація «Репортери без кордонів» зробила заяву, що журналістці Наталі Власовій продовжують погрожувати, поки та перебуває на лікарняному ліжку.

При цьому, у заяві «Репортерів» згадувалося про те, що ця журналістка робила сюжети про місцевий осередок партії «Батьківщина», і що ніби перед нападом на неї їй неоднаразово телефонували невідомі і ніби казали «не лізти у справи» партії Юлії Тимошенко.

Сьогодні, 14 жовтня, київські інформагенції знову поширили інформацію із посиланням на заяву голови місцевої Ленінської районної організації партії «Батьківщина» Ігоря Руденка.

Згідно з його заявою, «журналістці Наталії Власовій, яка займається розслідуванням діяльності керівництва обласної організації «Батьківщина», продовжують погрожувати».

Однак, гендиректор «34 каналу» у розмові з ІМІ 6 жовтня, спростував повідомлення низки ЗМІ, в яких напад на Наталю Власову пов’язувався з її матеріалами про партію екс-прем’єра Юлії Тимошенко «Батьківщина».

«Ми працюємо з багатьма політичними силами, і с БЮТ і с Народним союзом «Наша Україна» і з масою інших політичних партій. І ми не виключаємо, що напад на журналістку може бути пов’язаний з її професійною діяльністю, зокрема і з політичною тематикою. Однак виділяти сьогодні лише якусь одну політичну силу, було б абсолютно безграмотно і передчасно», - заявив тоді Євген Надіон.

IMI

Читайте також:

Журналистке днепропетровского "34 канала" продолжают угрожать

Керівництво дніпропетровського 34 каналу не повязує побиття журналістки з певною політичною силою

В Днепропетровске совершено нападение на журналистку местного телеканала
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1026
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду