Балога – 27-рядний бізнесмен, Єхануров просить його "не мочити"

14 Жовтня 2005
789
14 Жовтня 2005
11:24

Балога – 27-рядний бізнесмен, Єхануров просить його "не мочити"

789
Балога – 27-рядний бізнесмен, Єхануров просить його "не мочити"
Члени нового уряду не пов'язані з бізнесом, вважає прем'єр-міністр Юрій Єхануров.

"Ну хто там, Балога хіба що, - ну в 27 ряді київських бізнесменів його, може бути, і посадили б за рівнем бізнесу. Так... Більше розмов", - сказав прем'єр у четвер ввечері в інтерв'ю телеканалові "Інтер".

За його словами, у цьому питанні повинна виробитися культура підходу. Як варіант він назвав закон про акціонерні товариства, коли людина, що пішла у політику бізнесмен, міг би легально отримувати відсотки.

Прем'єр також попросив "дати попрацювати урядові, щоб люди побачили його політику".

"Нас мочать з першого дня, ще деякі міністри навіть призначені не були, а вже говорили, що вони будуть погано працювати", - відзначив Єхануров.

Що стосується уряду Тимошенко, то за словами Єханурова, "дуже гарні люди в нас працювали в уряді і хотіли усім зробити добре, ..... і в результаті економіка полетіла вниз".

Щодо економічної ситуації прем'єр відзначив, що ріст ВВП за серпень і вересень склав 2,8% , що можна розглядати як "поличку" стабілізації ситуації.

За його словами, негативні тенденції в економіці у вересні вдалося зупинити, але жовтень буде складним, і все "буде залежати від того, наскільки український бізнес повірив урядові".

Українська правда

Читайте також:

Ющенко назначил министром здравоохранения Поляченко

Ющенко зустрінеться з олігархами, які принесуть гроші

Ющенко заборонив міністрам "смикати" Піскуна і "бігати" на телебачення

Ехануров начинает формировать Кабмин уже сегодня
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
789
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду