Канал Playboy виходить в український телеефір

13 Жовтня 2005
5477
13 Жовтня 2005
13:40

Канал Playboy виходить в український телеефір

5477
Канал Playboy виходить в український телеефір
Компанія Playboy TV Іnternatіonal планує почати трансляцію телеканала Playboy в Україні в 2006 році. Про це журналістам повідомив директор компанії VіaMedіa, що працює на ринку контента для мереж кабельного телебачення, Сергій Асадчий.

Він відзначив, що початок трансляції буде залежати від рішення регулюючих органів, однак можна прогнозувати, що канал з'явиться в кабельних мережах з 2006 року.

"У відношенні каналу з боку держорганів негативу не буде", - сказав він.

Як він повідомив, питання трансляції каналу обговорювалися з Державним комітетом з телебачення і радіомовлення і зараз компанія має намір ознайомити комісію з захисту суспільної моралі при Держкомітеті з передачами, які планується поширювати на території України.

Після цього комісія буде приймати рішення про можливості трансляції програми.

Асадчий підкреслив, що канал буде транслюватися тільки в тому випадку, якщо це буде легально.

При цьому він відзначив, що в Україні сформувався великий попит на подібну продукцію і багато запитів на трансляцію каналу надходять кабельним операторам.

За його прогнозах, передплатниками цього каналу могли б стати 20-30% від загальної кількості передплатників кабельних операторів в Україні.

За словами генерального директора європейського представництва Playboy TV Девіда Портера, канал відповідно до світової практики буде захищений пін-кодами для запобігання перегляду програми дітьми.

ІМІ

Читайте також:

Еротика в радіоефірі може існувати лише за ліцензією

"Телеглядацька асоціація батьків України" скаржиться на радіо "Kiss”

Цензура не потрібна, бо робимо правильні закупки

Компания «Майкрософт Украина» выступает за обеспечение безопасности детей в сети Интернет

Приховані спалахи еротизму

"Порнографический" домен не выдержал критики общества
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5477
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду