Кримські журналісти бойкотували чиновників через неповагу до них

12 Жовтня 2005
734
12 Жовтня 2005
18:49

Кримські журналісти бойкотували чиновників через неповагу до них

734
Кримські журналісти бойкотували чиновників через неповагу до них
Кримські журналісти бойкотували прес-конференцію за підсумками спільного засідання колегії Державного комітету України із земельних ресурсів і Ради мінстрів Криму, повідомляє «Корпункт».

Після зриву прес-конференції, яку мали провести після обговорення першого питання, журналісти, вийшовши з залу, одноголосно вирішили сьогодні в Ради мфіністрів не повертатися.

Спочатку проведення колегії Держкомзема планувалося у відкритому режимі в присутності преси. Однак в останній момент захід з великого залу засідань Ради мінстрів був перенесений в зал, менший за розміром. У ньому місця для журналістів не було.

Для того, щоб колегія не проходила при "зачинених дверях", для преси ваштували трансляцію виступів чиновників у холі, перед входом у зал.

Однак записати або хоча б розчути який-небудь виступ було неможливо через поганий звук. У відповідь на скарги представників ЗМІ прес-служба Ради мінстрів пообіцяла провести прес-конференцію по закінченню колегії - о 13 годині.

Як і очікувалося, до призначеного часу члени колегії встигли розглянути тільки перше питання, винесене у розклад засідання. Однак, і за підсумками цієї частини колегії провести прес-конференцію не вдалося - проти цього виступив проти віце-прем'єр уряду автономії Азіз Абдуллаєв. За його словами, зустріч із журналістами грубо порушила би регламент колегії.

Журналістам запропонували почекати ще кілька годин завершення засідання. Однак представники преси вирішили піти і більше сьогодні не повертатися, на прощання порадивши чиновникам з більшою повагою ставитися до чужого робочого часу.

IMI
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
734
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду