detector.media
12.10.2005 18:49
Кримські журналісти бойкотували чиновників через неповагу до них
Кримські журналісти бойкотували прес-конференцію за підсумками спільного засідання колегії Державного комітету України із земельних ресурсів і Ради мінстрів Криму, повідомляє «Корпункт».

Після зриву прес-конференції, яку мали провести після обговорення першого питання, журналісти, вийшовши з залу, одноголосно вирішили сьогодні в Ради мфіністрів не повертатися.

Спочатку проведення колегії Держкомзема планувалося у відкритому режимі в присутності преси. Однак в останній момент захід з великого залу засідань Ради мінстрів був перенесений в зал, менший за розміром. У ньому місця для журналістів не було.

Для того, щоб колегія не проходила при "зачинених дверях", для преси ваштували трансляцію виступів чиновників у холі, перед входом у зал.

Однак записати або хоча б розчути який-небудь виступ було неможливо через поганий звук. У відповідь на скарги представників ЗМІ прес-служба Ради мінстрів пообіцяла провести прес-конференцію по закінченню колегії - о 13 годині.

Як і очікувалося, до призначеного часу члени колегії встигли розглянути тільки перше питання, винесене у розклад засідання. Однак, і за підсумками цієї частини колегії провести прес-конференцію не вдалося - проти цього виступив проти віце-прем'єр уряду автономії Азіз Абдуллаєв. За його словами, зустріч із журналістами грубо порушила би регламент колегії.

Журналістам запропонували почекати ще кілька годин завершення засідання. Однак представники преси вирішили піти і більше сьогодні не повертатися, на прощання порадивши чиновникам з більшою повагою ставитися до чужого робочого часу.

IMI
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY