Керівництво дніпропетровського 34 каналу не повязує побиття журналістки з певною політичною силою

6 Жовтня 2005
1032
6 Жовтня 2005
18:45

Керівництво дніпропетровського 34 каналу не повязує побиття журналістки з певною політичною силою

1032
Керівництво дніпропетровського 34 каналу не повязує побиття журналістки з певною політичною силою
У Дніпропетровську на журналістку «Міської студії телебачення» (34 канал) Наталю Власову 4 жовтня близько 22 години вечора на вулиці Комсомольській побив невідомий зловмисник, коли вона йшла з роботи до Обласного управління охорони здоров"я.

Про це ІМІ повідомив генеральний директор «Міської студії телебачення» Євген Надіон.

Постраждала була доставлена в 16-ю міську лікарню в стані середньої тяжкості, із забитими ділянками голови, грудної клітки, обличчя і струсом головного мозку.

За словами самої Власової, нападник відразу збив її з ніг і побив її, так що вона не встигла його роздивитися і їй невідомо, хто це може бути.

Як повідомив гендиректор «34 каналу», протягом тижня перед нападом на журналістку, їй неодноразово телефонували невідомі із погрозами в зв'язку з її професійною діяльністю.

«Телефонували і казали не робити те, чим вона займається», - зазначив пан Надіон.

При цьому він зазначив, що Наталя Власова лише напередодні інциденту повідомила керівництву каналу про телефонні погрози. Однак, вона не розповіла жодних подробиць, зокрема те, яких саме її матеріалів стосувалися погрози. До того ж, журналістка не розповідає подробиць і зараз, після нападу.

Крім того, Євген Надіон спростував повідомлення низки ЗМІ, в яких напад на Наталю Власову пов’язувався з її матеріалами про партію екс-прем’єра Юлії Тимошенко «Батьківщина».

«Ми працюємо з багатьма політичними силами, і с БЮТ і с Народним союзом «Наша Україна» і з масою інших політичних партій. І ми не виключаємо, що напад на журналістку може бути пов'язаний з її професійною діяльністю, зокрема і з політичною тематикою. Однак виділяти сьогодні лише якусь одну політичну силу, було б абсолютно безграмотно і передчасно», - заявив Євген Надіон.

При цьому він зазначив, що перед виборами часто розігрують «третю карту», тому зараз «огульно звинувачувати когось буде некоректно».

Нагадаємо, що раніше низка ЗМІ, зокрема «Обком», повідомляли, що чоловік, який напав на Наталю Власову, "порадив їй не лізти в справи обласної організації "Батьківщина".

По факту побиття журналістки Дніпропетровське УМВД порушило кримінальну справу. Особа нападника поки не встановлена.

ІМІ

Читайте також:

В Днепропетровске совершено нападение на журналистку местного телеканала

Полковник міліції, що керував "нападом" на одеську ТРК, понижений у посаді

Мер Одеси закликав чиновників не забувати вимоги Закону про інформацію...

В Киеве напали на американскую журналистку

В Одесі скоїли напад на журналістку Ларису Ільїну

В Тбилиси избит ведущий телекомпании «202»

Мелитопольский чиновник применил силу к журналистке

Порнофильм превратился в боевик - в Грузии избита съёмочная группа НТВ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1032
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду