Вийшов з друку довідник “Вибори - 2006. Політична Україна сьогодні”

27 Вересня 2005
545
27 Вересня 2005
15:06

Вийшов з друку довідник “Вибори - 2006. Політична Україна сьогодні”

545
Вийшов з друку довідник “Вибори - 2006. Політична Україна сьогодні”
Видавництво “К.І.С.” та Центр “АНОД” випустили друком довідник “Вибори - 2006. Політична Україна сьогодні”. Упорядники вважають, що за умов, коли вибори в Україні вперше відбуваються за пропорційнoю системою, надзвичайно важливими для формування громадської думки стають відомості про діяльність політичних партій в Україні. Відтак, за задумом видавців, пропонований довідник допоможе зацікавленим отримати інформацію про суб’єктів сучасного суспільного життя України та сформувати ставлення до політичних сил як осердя політичної організації суспільства.

Книжку відкривають зведені відомості про партійну структуру урядів та Верховної Ради, членів Центральної виборчої комісії.

Найдокладніше подано відомості про народних депутатів України з особливим наголосом на їхній партійній належності та партійних посадах. Показано й активність депутатів – виступи, законопроекти, запити, так і само як переходи між фракціями.

У наступному розділі – основні відомості про зареєстровані партії, поділені, залежно від їхньої політичної ”ваги”, - на чотири групи. Також надані таблички з анотованими описами партійних сайтів.

Сучасне політичне життя неможливе без аналітиків, дослідників, журналістів. Короткі відомості про багатьох з них подано в окремому розділі, при якого упорядники орієнтувались переважно на рейтинги, зокрема - на відповідні публікації фонду “Демократичні ініціативи”.

Довідник укладений у липні –серпні 2005 р. Під час укладання використовували інформаційні матеріали партій, повідомленні медіа.

Всім охочим колектив упорядників також пропонує інтернет-довідники “Політичний компас виборця” та “Політична Україна сьогодні”.

Контакти: Юрій Марченко, тел: 4625270 (69), e-mail: ymar@kis.kiev.ua

"Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
545
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду