Коновалюка ніхто не «замовляв» і розколу в «Трудовій Україні» не буде

4 Вересня 2005
770
4 Вересня 2005
16:11

Коновалюка ніхто не «замовляв» і розколу в «Трудовій Україні» не буде

770
Коновалюка ніхто не «замовляв» і розколу в «Трудовій Україні» не буде
Члени президії політради партії «Трудова Україна» Володимир Демьохін та Микола Княжицький 3 вересня під час прес-конференції в Чернівцях, коментуючи заяви ЗМІ про конфлікт в керівництві «ТУ», заявили, що в партії триває процес оздоровлення, пошуку істини і з цієї внутріпартійної дискусії, на їх думку, партія вийде ще більш загартованою і міцною. Вони відкинули можливість розколу в партії і висловили переконання, що остаточне рішення щодо серйозного реформування партії, навколо якого триває дискусія, ухвалить партійний з’їзд, а обидві сторони «потиснуть один одному руки і все стане на свої місця». Водночас, на думку Миколи Княжицького, ця дискусія несе внутріпартійний характер і не мала б стати публічною. «Будучи сам журналістом і виступаючи за гласність, це, все ж таки внутрішнє питання партії. Я можу додати одне – це була не заява частини членів політради, а була заява політради партії і потім розіслана по партійних організаціях. А яким чином вона потрапила до ЗМІ – нам не зрозуміло», – додав він.

Микола Княжицький спростував будь-які звинувачення в тому, що він причетний до публікації матеріалів в кількох ЗМІ, які лідер партії Валерій Коновалюк сприйняв як замовні. Він порадив журналістам провести власне розслідування та з’ясувати, у редакторів чи журналістів тих трьох українських газет, які оприлюднили зазначену інформацію, чи була вона замовною, і хто має до цього відношення. За словами Княжицького, «він розуміє стурбованість лідера партії з цього приводу, але вважає що Валерій Коновалюк є молодим політиком, і тому, коли в ЗМІ з’являється інформація, яка на його думку його компрометує, йому ще дуже важко себе стримати. Княжицький порадив Коновалюку не вимагати компенсації від ЗМІ в судовому порядку, а якщо й відстоювати в суді свою точку зору, то в позові вимагати символічну компенсацію – 1 гривню».

Західна інформаційна корпорація

Читайте також:

Руководство «Трудовой Украины» выразило недоверие Коновалюку

Коновалюк подав позов на інтернет-видання "Цензор.Нет" і газету "Сільські вісті"

Тигипко возвращается в большую политику

Івано-Франківська обласна організація Партії "Трудова Україна" вважає всенародно обраним президентом Віктора Ющенка

9 депутатів на чолі з лідером фракції покинули "Трудову Україну"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
770
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду