Перший канал розпочинає новий телесезон ,

26 Серпня 2005
801
26 Серпня 2005
14:17

Перший канал розпочинає новий телесезон ,

801
Перший канал розпочинає новий телесезон ,
З вересня Перший національний своє мовлення о 9:00 розпочинатиме випуском "Новин". Наступні випуски виходитимуть впродовж дня о 12:00, 15:00, 18:30 та о 21:00.

Після ранкового інформаційного блоку та вечірнього випуску о 21:00 Перший показуватиме художній фільм.

По понеділках виходитиме серйозна дискусійна програма провідного українського журналіста Сергія Рахманіна «Гра в класику».

Нічний ефір канал присвятив молоді.

Кожен ранок з 5:00 до 6:00 починається з блоку програм для жителів села. Зокрема готується до ефіру програма «Сільський час - ранок».

Готується до ефіру на Першому каналі й програма для національних меншин, яка розповідатиме про побут людей інших національностей, їх традиції, життя в цілому, не зациклюючись на проблемах.

В планах керівництва каналу й створення програми про життя різних конфесій християнства та відведення їй повноцінної години ефіру.

Для автолюбителів Перший Національний готує одразу дві програми, одна - з аналізом ДТП та рекомендаціями, як їх уникнути, друга розповість про новинки авторинку, даватиме поради щодо вибору та облаштування авто.

«Глобус України» - програма для тих, хто любить мандрувати, або просто захоплюється мальовничими куточками нашої країни.

А ще в планах керівництва каналу грандіозний музичний проект під робочою назвою «Радіо-бенд». Два рази на місяць в одному з столичних клубів обов‘язково виступатимуть світові зірки музики, а Перший показуватиме ці виступи глядачам у запису. Наприкінці осені проект планують транслювати в прямому ефірі.


За інф. прес-служби НТКУ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
801
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду