Телеглядацька асоціація батьків України провела моніторинг кінотеатрів,

9 Серпня 2005
830
9 Серпня 2005
12:04

Телеглядацька асоціація батьків України провела моніторинг кінотеатрів,

830
Телеглядацька асоціація батьків України провела моніторинг кінотеатрів,
Всеукраїнською громадською організацією „Телеглядацька асоціація батьків України” на підставі повідомлень громадськості про порушення з боку кінотеатрів міста Києва Законодавства України, яке визначає умови розповсюдження і демонстрування фільмів, що мають обмеження щодо глядацької аудиторії, було проведено з 4-го по 7-ме серпня 2005 року моніторинг часу демонстрування кінотеатрами фільмів жахів.

Під час моніторингу встановлено систематичні порушення майже усіма кінотеатрами міста Києва правових документів, що регламентують час демонстрування фільмів, які мають обмеження щодо глядацької аудиторії.

Дані моніторингу були належним чином оформлені у письмовій заяві Всеукраїнської громадської організації „Телеглядацька асоціація батьків України” від 9.08.2005 року до Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, Генеральної прокуратури України.

Також організацією було спрямовано звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, Секретаря Ради Національної безпеки і оборони України з вимогою негайного застосування довірених народом владних повноважень з метою приведення галузі кінематографії та діяльності суб’єктів кінематографії у правове поле.


По інф. прес-служби організації
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
830
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду