Експерти коментують кадрові перестановки у керівництві“1+1”

2 Серпня 2005
770
2 Серпня 2005
12:15

Експерти коментують кадрові перестановки у керівництві“1+1”

770
Експерти коментують кадрові перестановки у керівництві“1+1”
В Україні широко обговорюють перестановки у керівництві другого за рейтингом телеканалу “Студія 1+1”. Незалежні експерти не передбачають у зв’язку з цим змін політики каналу. Повідомляє Захар Бутирський:

"Керівництво “Студії 1+1” змінилося, але ці зміни неочікувані. Генеральним продюсером призначено Ольгу Герасим’юк, телеведучу цього ж каналу. Так ухвалила Рада директорів “Студії 1+1”, 40 % акцій якої належать Олександру Роднянському та Борису Фуксману. Раніше ці люди повідомляли про можливість продажу цього пакету бізнес-групі “Приват” і, відповідно, могли відбутися зовсім інші кадрові зміни. На думку політолога Володимира Нагірного, нинішня подія означає, що або „атаку” “Привату” остаточно відбито, або завдано „превентивного удару” в цьому напрямку. Експерт вважає, що за нових умов журналісти і менеджери будуть почуватися вільніше і спроби маніпуляцій мас-медіа будуть менш ефективними. Водночас президент Академії української преси Валерій Іванов прогнозує продовження „інформаційних воєн” - у вигляді викидів “компромату” та дискредитації за другорядними ознаками."

Deutsche Welle

Читайте також:

Кадрові зміни на „1+1” таки відбулися, але офіційно про це повідомлять після 10 серпня

Произошли кадровые перестановки на «1+1»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
770
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду