Комітет виборців: Політичний компромат буде в ціні вже через кілька місяців

27 Липня 2005
656
27 Липня 2005
12:15

Комітет виборців: Політичний компромат буде в ціні вже через кілька місяців

656
Комітет виборців: Політичний компромат буде в ціні вже через кілька місяців
І джерелом їхнього надходження будуть, як і в історії про авто президентського сина, інтернет-видання. Про це в ефірі "5 каналу" говорили голова правління Комітету виборців України Ігор Попов та голова Інституту медіа-права Тарас Шевченко. Вони одностайні: реєстрація інтернет-ресурсів не зменшить кількості "чорних" матеріалів про політиків.

Ігор Попов, голова правління КВУ:

- Законодавчо врегулювати реєстрацію інтернет-ресурсів цього не вирішить. Тому що, якщо зареєструвати їх всіх примусово, - будуть друкуватися за кордоном. Якщо добровільно - то знову ж таки компромат зливатимуть через тих, хто не зареєструвався. Тобто питання і шлях його вирішення в даному разі не корелюються між собою і триває дискусія глухого з німим. Тобто проблему політичних компроматів реєстрацію не вирішити.

Тарас Шевченко, голова Інституту медіа-права:

- Справді, очевидно, бруд буде і, найголовніше, що жодна реєстрація не сприятиме його зменшенню.

5 канал

Читайте також:

Томенко не хоче брудних технологій в Інтернеті
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
656
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду