В Луганске идет слушание по делу Александрова,

12 Липня 2005
788
12 Липня 2005
15:30

В Луганске идет слушание по делу Александрова,

788
В Луганске идет слушание по делу Александрова,
Сегодня в Апелляционном суде Луганской области продолжилось слушание по делу об убийстве директора Славянской телекомпании "ТОР" Игоря Александрова. Суд слушает показания краматорских милиционеров Олега Солодуна и Михаила Сербина, сообщает "Остров".

По мнению О. Солодуна, главных виновников гибели журналиста сегодня на скамье подсудимых нет. Свидетель утверждает, что Игорь Александров был убит накануне выхода в эфир программы "Донбасс криминальный северный". Именно в ней Солодун и Сербин намеревались обнародовать фамилии правоохранителей-коррупционеров, "которым была отведена роль крыши в деятельности организованной преступной группировки "17 участок". Это высокопоставленные чиновники местной прокуратуры и милиции, утверждает он.

Оба свидетеля известны тем, что в 1999 году были уволены из органов внутренних дел после начатого ими самостоятельного расследования коррупции в руководстве правоохранительных структур области. Они же первыми назвали организаторов убийства журналиста. Сейчас О. Солодун работает начальником городского отдела УМВД Краматорска, а М. Сербин - начальником Краматорского межрегионального отдела по борьбе с организованной преступностью (ОБОПа).

Остров

Читайте також:

Депутати вшанували пам'ять журналіста Ігоря Александрова

Вдова журналиста Александрова просит Пискуна назвать истинных убийц своего мужа

Свідки по справі Александрова частково відмовляються від попередніх свідчень і заявляють про тиск і погрози

Обвинувачений у справі Александрова зробив важливе зізнання

Обвинувачений у вбивстві Александрова стверджує, що став вбивцею «з почуття дружби»

Екс-мiлiцiонерам, причетним до фальсифiкацiї матерiалiв справи про вбивство Александрова, світить по 10 рокiв позбавлення волi

У справі Александрова поновили судове слідство

У справі Александрова арештували правоохоронців
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
788
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду