Мыкола Вересень пока что не работает на "К1"

15 Червня 2005
1128
15 Червня 2005
12:47

Мыкола Вересень пока что не работает на "К1"

1128
Мыкола Вересень пока что не работает на "К1"
Экс-телеведущий 5-го канала Мыкола Вересень много сделал и делает для рождения нового канала «К1». Об этом журналист сообщил в интервью «Комсомольской правде в Украине» , передает proUA.

Журналист опроверг утверждение, что стал сотрудником «К1», но вместе с тем подтвердил, что продолжает заниматься делами канала: «Я не говорил, что стал сотрудником «К1» . Да, я много делал для рождения этого канала. Мне было это очень интересно. И сейчас интересно. Но давайте пока без выводов».

proUA

Читайте також:

"К1" появится в эфире 20 июня

К1 стартуватиме 20 червня
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1128
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду