Мер Львова не здається в конфлікті з муніципальною газетою "Ратуша" і відкидає звинувачення в цензурі

9 Червня 2005
986
9 Червня 2005
11:05

Мер Львова не здається в конфлікті з муніципальною газетою "Ратуша" і відкидає звинувачення в цензурі

986
Мер Львова не здається в конфлікті з муніципальною газетою "Ратуша" і відкидає звинувачення в цензурі
Львівський мер Любомир Буняк заявив, що його вимоги до газети „Ратуша” є цілком закономірними. Про це повідомляє ІМІ. „Конфлікту ніякого немає, як і нема цензури. Я лише одне просив -- щоб в газеті відображали ту велику роботу, яку виконують працівники Львівської міської ради і мої вимоги є закономірними, оскільки газета „Ратуша” повністю фінансується з міського бюджету і вона не повинна бути філіалом „Високого Замку”, „Поступу” чи „Експресу” – зазначив Буняк на вчора під час прес-конференції.

Стосовно звільнення в.о. головного редактора “Ратуші” Миколи Савельєва, Любомир Буняк сказав, що його ніхто не звільняв, і він досі працює в „Ратуші”, лишень уже не як редактор газети.

ІМІ

Читайте також:

Мер Львова звільнить головного редактора "Ратуші" до 26 травня

Міська влада Львова змушує газету "Ратуша" надрукувати замовний матеріал
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
986
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду