Сім міфів і їх спростування від Маркіяна Лубківського

20 Травня 2005
799
20 Травня 2005
14:56

Сім міфів і їх спростування від Маркіяна Лубківського

799
Сім міфів і їх спростування від Маркіяна Лубківського
Заступник Держсекретаря Маркіян Лубківський на брифінгу, який відбувся в Секретаріаті Президента, сказав, що « сьогодні вмісту холодильників не показуватимуть – покажуть душі». Щоб кожен із журналістів переконався, - сказав він, - «що працівники Секретаріату услід за генієм України можуть повторити: у нас нема й зерна неправди за собою». Задля досягнення цієї мети, М. Лубківський почав розвінчувати міфи, які буцімто журналісти створили навколо Секретаріату Президента. На думку пана Маркіяна, їх – сім, це коли не рахувати маленьких міфів. Як спростовувався кожен із цих міфів читайте найближчим часом на сайті «ТК», поки ж що зазначимо, що журналістам обіцяють безпрецедентну відкритість Держсекретаря та його заступників. Щоп’ятниці відтепер скликатимуться брифінги, на яких з журналістами спілкуватимуться не лише з працівники Секретаріату, а із запрошені гості. Також неправдою є, запевнив пан Маркіян, що буцімто хтось із працівників Держсекретаріату проти суспільного мовлення. Інша річ, зазначив заступник Держсекретаря, що в Україні «інформаційний простір ну просто не витримує критики». «Нам дуже не хотілося б, - говорив Лубківський про суспільне мовлення, - щоб ця благородна ідея була здевальвована».

Щодо «холодильників», то про них на брифінгу також йшлося. Як повідомив Маркіян Лубківський, оклад державного секретаря України становить 765 грн., першого заступника держсекретаря - 747 грн.,заступників - 728 грн., керівника секретаріату - 643 грн., головного консультанта- 485 грн. грн., а а спеціаліста – 233 грн. Попри все, «є велика кількість бажаючих працювати в Секретаріаті Президента», - запевнив пан Лубківський.

"Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
799
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду