Цього разу "Кальварійські кінопосиденьки з "KINO-KOЛОМ" пройдуть на тему: "Українське кіно в Канні, Клермон-Феррані та Ансі"

11 Травня 2005
734
11 Травня 2005
11:24

Цього разу "Кальварійські кінопосиденьки з "KINO-KOЛОМ" пройдуть на тему: "Українське кіно в Канні, Клермон-Феррані та Ансі"

734
Цього разу "Кальварійські кінопосиденьки з "KINO-KOЛОМ" пройдуть на тему: "Українське кіно в Канні, Клермон-Феррані та Ансі"
У середу 11 травня 2005 року о 18.00 видавництво "Кальварія" проводить "Кальварійські кінопосиденьки з "KINO-KOЛОМ" на тему: "Українське кіно в Канні, Клермон-Феррані та Ансі"

Приводом до розмови стануть дві речі: презентація весняного (25) числа часопису "KINO-KOЛО" під гаслом "УКРАЇНСЬКЕ КІНО: вчора, сьогодні, завтра", а також участь українських фільмів, створених режисерами-початківцями, у найпрестижніших світових кінофорумах(таких як Каннський фестиваль, Клермон-Ферранський МФ короткометражних фільмів та МФ анімаційних фільмів в Ансі).

Під час "Поседеньки" пердбачаеться обговорення наступних питань. Кому і через що відомо про існування сучасного українського кінематографа? Хто є героєм та антигероєм цього кіна: всередині фільму і поза ним? Як стати учасником (і лавреатом) престижного світового кінофестивалю?

До розмови запрошені: Ігор Стрембіцький – режисер документального фільму „Подорожні”, що бере участь у конкурсній програмі короткометражних фільмів цьогорічного Каннського фестивалю (вперше в історії українського кінематографа!); Наталя Конончук, сценарист документального фільму „Подорожні”, редактор часопису KINO-KOЛО та Національного кінопорталу KINOKOLO.UA; Сергій Буковський, режисер-документаліст; Валентин Васянович, режисер-документаліст, Тарас Томенко, режисер ігрового кіна; Олександр Шмигун, режисер анімаційного кіна; Євген Сивокінь, режисер анімаційного кіна; Сергій Тримбач, президент Асоціації українських кінокритиків. До участі у розмові також запрошені автори часопису „KINO-KOЛО”, кінематографісти, критики, журналісти...

Модератори: Петро Мацкевич – головний редактор «Кальварії» та Володимир Войтенко – головний редактор часопису KINO-KOЛО та Національного кінопорталу KINOKOLO.UA, автор і ведучий телепрограми АРҐУМЕНТ-КІНО (канал „1+1”).

Посиденьки відбудуться у конференц-залі УНІАНу за адресою: Хрещатик, 4.

Акредитація обов’язкова, тел.: 486-03-30; 8-050-372-92-00; pr@calvaria.org

За інф. PR-служби видавництва "Кальварія"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
734
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду