detector.media
11.05.2005 11:24
Цього разу "Кальварійські кінопосиденьки з "KINO-KOЛОМ" пройдуть на тему: "Українське кіно в Канні, Клермон-Феррані та Ансі"
У середу 11 травня 2005 року о 18.00 видавництво "Кальварія" проводить "Кальварійські кінопосиденьки з "KINO-KOЛОМ" на тему: "Українське кіно в Канні, Клермон-Феррані та Ансі"

Приводом до розмови стануть дві речі: презентація весняного (25) числа часопису "KINO-KOЛО" під гаслом "УКРАЇНСЬКЕ КІНО: вчора, сьогодні, завтра", а також участь українських фільмів, створених режисерами-початківцями, у найпрестижніших світових кінофорумах(таких як Каннський фестиваль, Клермон-Ферранський МФ короткометражних фільмів та МФ анімаційних фільмів в Ансі).

Під час "Поседеньки" пердбачаеться обговорення наступних питань. Кому і через що відомо про існування сучасного українського кінематографа? Хто є героєм та антигероєм цього кіна: всередині фільму і поза ним? Як стати учасником (і лавреатом) престижного світового кінофестивалю?

До розмови запрошені: Ігор Стрембіцький – режисер документального фільму „Подорожні”, що бере участь у конкурсній програмі короткометражних фільмів цьогорічного Каннського фестивалю (вперше в історії українського кінематографа!); Наталя Конончук, сценарист документального фільму „Подорожні”, редактор часопису KINO-KOЛО та Національного кінопорталу KINOKOLO.UA; Сергій Буковський, режисер-документаліст; Валентин Васянович, режисер-документаліст, Тарас Томенко, режисер ігрового кіна; Олександр Шмигун, режисер анімаційного кіна; Євген Сивокінь, режисер анімаційного кіна; Сергій Тримбач, президент Асоціації українських кінокритиків. До участі у розмові також запрошені автори часопису „KINO-KOЛО”, кінематографісти, критики, журналісти...

Модератори: Петро Мацкевич – головний редактор «Кальварії» та Володимир Войтенко – головний редактор часопису KINO-KOЛО та Національного кінопорталу KINOKOLO.UA, автор і ведучий телепрограми АРҐУМЕНТ-КІНО (канал „1+1”).

Посиденьки відбудуться у конференц-залі УНІАНу за адресою: Хрещатик, 4.

Акредитація обов’язкова, тел.: 486-03-30; 8-050-372-92-00; pr@calvaria.org

За інф. PR-служби видавництва "Кальварія"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY