Апеляційний суд взавтра розгляне скаргу Пашаєва на дії та рішення Президента

27 Квітня 2005
1141
27 Квітня 2005
17:33

Апеляційний суд взавтра розгляне скаргу Пашаєва на дії та рішення Президента

1141
Апеляційний суд взавтра розгляне скаргу Пашаєва на дії та рішення Президента
28 квітня 2005 року о 14 год. 55 хв. відбудеться засідання Апеляційного суду м.Києва (вул. Володимирська, 15) з розглядом апеляційної скарги кореспондента НТН Пашаєва Османа на ухвалу Печерського районного суду м. Києва в справі за скаргою Пашаєва О.С. на дії та рішення Президента України Ющенка В.А.

Як відомо, позов про визнання недійсними указів Віктора Ющенка щодо призначення голів Вінницької, Волинської, Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької, Чернігівської, Черкаської, Кіровоградської, Херсонської, Донецької, Полтавської, Одеської, Закарпатської, Харківської, Сумської, Київської, Житомирської, Рівненської, Тернопольської, Луганської, Миколаївської обласних державних адміністрацій і Севастопольської та Київської міських державних адміністрацій було подано у Печерський районний суд м. Києва 15 березня 2005 року. Проте, 22 березня Осман Пашаєв отримав відмову у розгляді справи. У своєму рішенні суд вказував на те, що конституційність чи неконституційність рішення оскаржується у Конституційному суді. Апеляцію на рішення Печерського суду було подано 4 квітня.

"Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1141
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду