"Гордість країни" покажуть на "Новому каналі"

22 Квітня 2005
1128
22 Квітня 2005
15:08

"Гордість країни" покажуть на "Новому каналі"

1128
"Гордість країни" покажуть на "Новому каналі"
Телетрансляція "Гордості країни" відбудеться 24 квітня о 19:00 на Новому Каналі.

22 квітня 2005 року вдруге в Україні вручать цю премію, бо засновано її було в минулому році.

"Премія "Гордість країни" - це передовсім її герої. Це прості люди, чиї вчинки заслуговують на повагу i захоплення. Це простi вчителi, лiкарi, школярi, мiлiцiонери, нашi сусiди, якi змогли в повсякденному життi проявити героїзм, виявити свої найкращi якостi", йдеться у повідомленні прес-служби "Нового каналу".

Організатори премії переконанi, що саме прості люди - герої премії - вартi того, аби знані і поважні, заслуженi й популярнi люди, зірки та високопосадовці, звернули на них увагу i особисто засвiдчили, що такi люди – це справжня гордiсть країни. Цього року у семи номінаціях визначено 16 героїв.

Подібні премії проводяться в багатьох державах світу. В Україні її організували ЗАТ "Новий канал" та газета "Факти" за підтримки Корпорації "Інтерпайп".

Ігор Ярославцев, голова правління корпорації "Інтерпайп" зазначає: "Ми вважаємо своїм обов'язком всіляко підтримати сміливих та шляхетних людей, тому що милосердя та чуйність, відвага та відданість справі, допомоги людям – найцінніші людські якості. І ми впевнені, що ці неприйдешні цінності – у тому числі завдяки премії "Гордість країни" – будуть дедалі поширюватися у нашому суспільстві, приносячи добро та щирість у кожну родину, кожній людині".

Під час урочистої церемонії, вшановуючи героїв, виступлять артисти України та гості з Росії та Литви – Тамара Гвердцителі, Микола Носков, Дмитро Харатьян, Арніс Ліцитіс, Таїсія Повалій, Ані Лорак, Володимир Гришко, Олег Скрипка, Славко Вакарчук, Руслана, Марійка Бурмака, Олександр Пономарьов.

Впродовж церемонії ведучими будуть три пари - артисти та герої минулорічної премії: Олександр Пономарьов і Олена Чинка, Руслана Лижичко і Василь Питлик, Таїсія Повалій та Володимир Мартинчук.

"Детектор медіа", за інф. прес-служби "Нового каналу".
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1128
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду