detector.media
22.04.2005 15:08
"Гордість країни" покажуть на "Новому каналі"
Телетрансляція "Гордості країни" відбудеться 24 квітня о 19:00 на Новому Каналі.

22 квітня 2005 року вдруге в Україні вручать цю премію, бо засновано її було в минулому році.

"Премія "Гордість країни" - це передовсім її герої. Це прості люди, чиї вчинки заслуговують на повагу i захоплення. Це простi вчителi, лiкарi, школярi, мiлiцiонери, нашi сусiди, якi змогли в повсякденному життi проявити героїзм, виявити свої найкращi якостi", йдеться у повідомленні прес-служби "Нового каналу".

Організатори премії переконанi, що саме прості люди - герої премії - вартi того, аби знані і поважні, заслуженi й популярнi люди, зірки та високопосадовці, звернули на них увагу i особисто засвiдчили, що такi люди – це справжня гордiсть країни. Цього року у семи номінаціях визначено 16 героїв.

Подібні премії проводяться в багатьох державах світу. В Україні її організували ЗАТ "Новий канал" та газета "Факти" за підтримки Корпорації "Інтерпайп".

Ігор Ярославцев, голова правління корпорації "Інтерпайп" зазначає: "Ми вважаємо своїм обов'язком всіляко підтримати сміливих та шляхетних людей, тому що милосердя та чуйність, відвага та відданість справі, допомоги людям – найцінніші людські якості. І ми впевнені, що ці неприйдешні цінності – у тому числі завдяки премії "Гордість країни" – будуть дедалі поширюватися у нашому суспільстві, приносячи добро та щирість у кожну родину, кожній людині".

Під час урочистої церемонії, вшановуючи героїв, виступлять артисти України та гості з Росії та Литви – Тамара Гвердцителі, Микола Носков, Дмитро Харатьян, Арніс Ліцитіс, Таїсія Повалій, Ані Лорак, Володимир Гришко, Олег Скрипка, Славко Вакарчук, Руслана, Марійка Бурмака, Олександр Пономарьов.

Впродовж церемонії ведучими будуть три пари - артисти та герої минулорічної премії: Олександр Пономарьов і Олена Чинка, Руслана Лижичко і Василь Питлик, Таїсія Повалій та Володимир Мартинчук.

"Детектор медіа", за інф. прес-служби "Нового каналу".
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY