Фальсифікатори доказів вбивства Александрова застосовували комбінації, яких ще не було у практиці

12 Квітня 2005
937
12 Квітня 2005
14:08

Фальсифікатори доказів вбивства Александрова застосовували комбінації, яких ще не було у практиці

937
Фальсифікатори доказів вбивства Александрова застосовували комбінації, яких ще не було у практиці
ІМІ передає, що у справі з фальсифікації доказів щодо вбивства журналіста Ігоря Александрова застосовувались "дуже цікаві комбінації, яких ще не було у практиці". Про це в інтерв’ю газеті "Сегодня" сказав замгенпрокурора Віктор Шокін.

При цьому він зазначив, що Генпрокуратура "поки не хоче особливо це афішувати".

Віктор Шокін також висловив думку, що обвинуваченого у вбивстві Александрова, а потім виправданого судом Юрія Вередюка "скоріше за все вбили" через те, щоб він "не підтвердив" той факт, що хтось його примушував взяти на себе вбивство керівника телекомпанії "ТОР" Александрова.

Крім того, заступник генпрокурора підтвердив, що на разі ГПУ перевіряє версію отруєння Юрія Вередюка.

Нагадаємо, раніше слідчий ГПУ Олександр Каліфіцький в одному зі своїх інтерв’ю розповідав про те, що Юрія Вередюка перед допитом "тиждень "вчили" у закритій квартирі на роль вбивці Александрова" і обіцяли за добре виконання ролі квартиру і машину.

Подробиці розслідування справи про вбивство На початку жовтня 2001 року Генпрокуратура заявила, що розкрила вбивство Александрова й знайшла його вбивцю - Вередюка. У травні 2002 року суд його виправдав, порахувавши провину не доведеної. У липні того ж року Вередюк помер, за висновками лікарів, від серцевої недостатності.

Керівника Слов’янської ТРК "ТОР" Ігоря Александрова забили бітами до смерті влітку 2001 року.

ІМІ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
937
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду