"Гринджоли" презентували кліп та змінену версію пісні "Разом нас багато"

31 Березня 2005
1158
31 Березня 2005
12:52

"Гринджоли" презентували кліп та змінену версію пісні "Разом нас багато"

1158
"Гринджоли" презентували кліп та змінену версію пісні "Разом нас багато"
30 березня 2005 року в клубі Патіпа гурт Гринджоли представив нові слова і кліп хіта «Разом нас багато».

Світлана Бажанова, голова української делегації на конкурсі „Євробачення-2005”, заявила, що спірну ситуацію навколо пісні „Разом нас багато” було розв’язано, зазначається у прес-релізі розповсюдженого PR службою конкурсу. Наглядова рада Євробачення на своєму засіданні тиждень тому розглянула новий текст пісні і не мала до нього ніяких зауважень. За словами Світлани, відео і музику пісні вже розіслано в 11 європейських країн, медіа яких виявили зацікавлення.

Кліп було знято студією «Крила», котру очолює Олена Ганцяк-Каськів. Режисером кліпу виступив росіянин Андрій Новосьолов, оператором – німець Ян Хоффманн. Саму пісню в новому варіанті випустила рекордингова компанія «Ukrainian Records». Події кліпу знімалися в історичному районі Києва Подолі неподалік Контрактової площі. Протягом нього люди, що рухаються вулицями зривають з себе маски, а з будинків – чорні шмати, якими їх покрито. У самому кінці всі негативні артефакти спалюють, а вогонь перетворюється у салюти.

Гурт „Гринджоли” було створено Романом Костюком (вокал) і Романом Калином у 1997 році в Івано-Франківську. У 2005 році до гурту приєднався клавішник і саксофоніст Андрій Пісецький, що давно товаришував з Романами. Слово „гринджоли” на гуцульському діалекті означає „дерев’яні санчата”. У найближчих планах групи - видання альбому.

Пісня „”Разом нас багато” була створена під час перших мітингів осені 2005 у Івано-Франківську, основа для її слів – це революційні слогани українських помаранчевих активістів. Відеокліп, котрий було запрезентовано, є вже другим за числом. У першому кліпі (зрежисованому Віталієм Кокошком з компанії „Кінограф”) основою служать документальні зйомки українських телеканалів з часів помаранчевої революції.

"Детектор медіа" за інф. PR-служби "Євробачення-2005"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1158
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду