detector.media
31.03.2005 12:52
"Гринджоли" презентували кліп та змінену версію пісні "Разом нас багато"
30 березня 2005 року в клубі Патіпа гурт Гринджоли представив нові слова і кліп хіта «Разом нас багато».

Світлана Бажанова, голова української делегації на конкурсі „Євробачення-2005”, заявила, що спірну ситуацію навколо пісні „Разом нас багато” було розв’язано, зазначається у прес-релізі розповсюдженого PR службою конкурсу. Наглядова рада Євробачення на своєму засіданні тиждень тому розглянула новий текст пісні і не мала до нього ніяких зауважень. За словами Світлани, відео і музику пісні вже розіслано в 11 європейських країн, медіа яких виявили зацікавлення.

Кліп було знято студією «Крила», котру очолює Олена Ганцяк-Каськів. Режисером кліпу виступив росіянин Андрій Новосьолов, оператором – німець Ян Хоффманн. Саму пісню в новому варіанті випустила рекордингова компанія «Ukrainian Records». Події кліпу знімалися в історичному районі Києва Подолі неподалік Контрактової площі. Протягом нього люди, що рухаються вулицями зривають з себе маски, а з будинків – чорні шмати, якими їх покрито. У самому кінці всі негативні артефакти спалюють, а вогонь перетворюється у салюти.

Гурт „Гринджоли” було створено Романом Костюком (вокал) і Романом Калином у 1997 році в Івано-Франківську. У 2005 році до гурту приєднався клавішник і саксофоніст Андрій Пісецький, що давно товаришував з Романами. Слово „гринджоли” на гуцульському діалекті означає „дерев’яні санчата”. У найближчих планах групи - видання альбому.

Пісня „”Разом нас багато” була створена під час перших мітингів осені 2005 у Івано-Франківську, основа для її слів – це революційні слогани українських помаранчевих активістів. Відеокліп, котрий було запрезентовано, є вже другим за числом. У першому кліпі (зрежисованому Віталієм Кокошком з компанії „Кінограф”) основою служать документальні зйомки українських телеканалів з часів помаранчевої революції.

"Детектор медіа" за інф. PR-служби "Євробачення-2005"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY