Інститут Медіа Права та проведуть для журналістів Електронний курс з Медіа Права

9 Березня 2005
757
9 Березня 2005
11:52

Інститут Медіа Права та проведуть для журналістів Електронний курс з Медіа Права

757
Інститут Медіа Права та  проведуть для журналістів Електронний курс з Медіа Права
Електронний курс з Медіа Права – це форма дистанційної освіти журналістів з метою підвищення їх знань про медіа законодавство, стандарти свободи слова та практику Європейського суду з прав людини.

В процесі навчання слухачі курсу отримуватимуть завдання електронною поштою 3 рази на тиждень. Кожне завдання складатиметься з двох частин. Основна частина є обов’язковою для прочитання, вона складатиметься з 3-4 сторінок тексту. Додаткова частина міститиме перелік додаткової літератури з цієї ж теми (як правило у вигляді Інтернет лінків), які бажано прочитати. Можна буде глибше знайомитися з тими темами, які викликають найбільшу зацікавленість.

Тривалість навчання 7 тижнів. Всього 21 заняття Початок: з 21 березня 2005 року

Контроль знань відбуватиметься за допомогою тестів (проміжний та підсумковий).

Тести базуватимуться лише на обов’язкових матеріалах.

Після успішного складання підсумкового тесту, учасники отримають Диплом про проходження Електронного курсу з Медіа Права.

Тематика курсу включає (але не обмежується) такі теми:

•позови про захист честі та гідності;

•втручання у приватне життя; •доступ до інформації; •захист журналістських джерел;

•правові питання проведення фото та відео зйомки; •авторське право та суміжні права; •ліцензування телерадіомовлення; •журналістика та Інтернет; •стандарти суспільного мовлення.


Вимоги до кандидатів:

- бути практикуючим журналістом;

- мати постійний доступ до електронної пошти та Інтернету; - мати прагнення до нових знань.

Для того, аби стати слухачем Електронного курсу з Медіа Права, потрібно заповнити анкету та надіслати її за адресою: taras@internews.org Навчальна група складатиметься з 25 осіб. У випадку надходження більшої кількості анкет, відбуватиметься конкурсний відбір.

Кінцевий термін прийому анкет: 14 березня 2005 року включно. Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 17 березня 2005 року.

За додатковою інформацією з питань участі в Електронному курсі з Медіа Права звертатися до Тараса Шевченка: електронна адреса - taras@internews.org , телефон/факс: 8 (044) 458-4440

Інтерньюз Нетворк
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
757
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду