Англійською та французькою „Євробачення” будуть вести Руслана та один із братів Кличків?

23 Лютого 2005
678
23 Лютого 2005
13:37

Англійською та французькою „Євробачення” будуть вести Руслана та один із братів Кличків?

678
Англійською та французькою „Євробачення” будуть вести Руслана та один із братів Кличків?
Вчора компетентне джерело повідомило „Телекритиці” деякі нюанси підготовки пісенного конкурсу „Євробачення-2005”. Зокрема, стало відомо, що арт-директором конкурсу призначено Михайла Ілька, який, як було зазначено, ніколи не виконував подібних робіт. Крім того, на думку деяких зацікавлених сторін, таке призначення мало б відбуватися шляхом проведення тендеру на дизайн та оформлення сцени. Також „ТК” дізналася, що ведучими шоу будуть, нібито, Руслана та один з братів Кличків (нагадаємо, що за правилами „Євробачення”, конкурс має вестися англійською та французькою мовами).

Прокоментувати і пояснити згадані моменти „ТК” попросила виконавчого продюсера „Євробачення” Павла Грицака.

По-перше, він зазначив, що для призначення людей на якісь посади проведення тендерів є необов’язковим. За його словами, це не суперечить законодавству. Він зауважив, що рішення щодо призначення арт-директора приймалося разом з Європейською мовною спілкою, яка „затвердила творчу концепцію, розроблену Михайлом Ільком, оцінивши її дуже високо”. „З ним, (М.Ільком - ТК) працюють партнери, також визначені Європейською мовною спілкою, зокрема, компанія „Спектр Плюс” по світлу, а також люди, які співпрацювали весь час до цього зі спілкою по сцені та ін.”, – додав П.Грицак.

А щодо ведучих, то „це все поки що „нібито”, - сказав він.

І підкреслив, що на його думку, „однозначно, ведучі повинні бути публічними особами, відомими в Європі”. „І Руслана, і Кличко підходять, мабуть, найкраще, виходячи з цього визначення,” – зауважив п.Грицак.

Стосовно мовного питання, він запевнив, що з „цим буде все нормально”. „Я вам скажу так. Це питання - під особливим контролем Європейської мовної спілки і поки що тут все нормально,” – наголосив виконавчий продюсер „Євробачення”.

"Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
678
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду