У жюрі кінофестивалю "Берлінале" увійшов Андрій Курков

10 Лютого 2005
734
10 Лютого 2005
16:53

У жюрі кінофестивалю "Берлінале" увійшов Андрій Курков

734
У жюрі кінофестивалю "Берлінале" увійшов Андрій Курков
У Берліні відкривається міжнародний кінофестиваль "Берлінале", який триватиме до 20 лютого. За головний приз кінофоруму - "Золотого ведмедя" - боротиметься 21 фільм. Як заявив на прес-конференції директор фестивалю Дітер Кесслік, у рамках ювілейного 55-го "Берлінале" очікується 16 світових прем'єр. За його словами, всього в програмі - 360 фільмів, ще 600 картин пропонує кінопрокатникам міжнародний кіноринок. Як пожартував Кесслік, це будуть "фільми про футбол, секс і політику".

У програмі Берлінського кінофестивалю також показ одного з найкращих фільмів усіх часів і народів - "Броненосець "Потьомкiн" Сергія Ейзенштейна. Буде продемонстрована відреставрована копія стрічки в супроводі оркестру студії Бабельсберг. Вперше "Броненосець" буде представлено в повному вигляді з вступним словом Лева Троцького. До журі фестивалю увійшов і українець - це український письменник, сценарист і оператор Андрій Курков, повідомляє Громадське радіо з посиланням на УНІАН.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
org,ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
734
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду