З 29 січня на телеканалі "Тоніс" нова програма - "Диваки"

24 Січня 2005
975
24 Січня 2005
17:34

З 29 січня на телеканалі "Тоніс" нова програма - "Диваки"

975
З 29 січня на телеканалі "Тоніс" нова програма - "Диваки"
Ця розважально-інформаційна програма розповість про неординарних людей. Герої програми - цікаві люди з їхніми незвичайними захопленнями; факти, події, явища, усе, що може здивувати і перевернути сприйняття звичайного життя, повідомляє ТК «Тоніс».

Із перших програм можна буде дізнатися про нелегальне київське ралі, що зібрало учасників майже всіх автомобільних клубів і аматорів позмагатися у "гонках без правил"(так званому дрег-рейсінгу), про правила нового руху за назвою "флэш-моб", київських натуристів, діггерів та безумних барменів. Про жінку, яка називає себе відьмою та оздоровлює людей білизною із... собачої шерсті; про чоловіка, який мешкає у квартирі із химерами та юнака, який живе чужим обличчям.

Готується програма про київських хіппі, що із 70-х не змінили свого світогляду, про любителів рептилій, які поселили у свою однокімнатну хрущівку крокодилів та змій, про уфологів, рекордсменів Книги рекордів України і поки що нікому невідомих диваків.

Ведучий програми Олександр Гордуз на собі випробовуватиме все, що може здатися дивним. Адже він сам вважає себе диваком і впевнений: "Дивувати - це не смішно, це - сміливо".

Перша програма вийду у суботу, 29 січня, о 21:15.

Інф. "Детектор медіа" за повідомленням „ТК „Тоніс”
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
975
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду