Каблучки для офісного вбрання — елегантність та стриманість

23 Травня 2024
322
23 Травня 2024
11:30

Каблучки для офісного вбрання — елегантність та стриманість

322
Каблучки для офісного вбрання — елегантність та стриманість

Прикраси ділового дрес-коду створюють настрій у будні дні та формують імідж. Вони формують елегантний, унікальний та лаконічний образ. Для такого випадку важливо правильно підібрати ювелірний виріб, враховуючи доречність, офіційність та мінімалізм. Які каблучки вибрати для доповнення ділового вбрання, розглянемо більш детально.

 

Які прикраси не підходять для офісу

Головна заборона під час купівлі коштовностей на роботу — поєднання кількох кольорів ювелірного металу. Крім того, каблучки мають бути стандартного розміру без інкрустації великим яскравим камінням. Недоречні зоологічні та рослинні мотиви у виробах для офісного вбрання. Якщо мова йде про стильні обручки, віддавайте перевагу лаконічним моделям. Можна вибирати прикраси зі вставками білого або прозорого кольору, гравіюванням та поєднанням кількох відтінків золота. Але для ділового одягу не допускаються об’ємні каблучки. Для такого випадку підходить будь-яке додаткове покриття:

  • алмазна грань;
  • емаль;
  • родіювання;
  • чорніння.

Алмазна грань створює грайливий блиск та надає весільній прикрасі ніжності. Говорячи про вставки емалі для офісного стилю, вона не має бути занадто яскравих відтінків. Родіювання призначене для особливого сяяння виробу, а чорніння сприяє аристократичному зовнішньому вигляду.

 

Тематика моделей

Для доповнення лаконічного та стильного ділового вбрання підходять каблучки з візерунком. Вони вирізняються оригінальністю, стриманістю і водночас, ніжністю.

Ювелірні вироби із декором у вигляді нескінченності жіночні та вишукані. Можуть бути інкрустовані невеликими фіанітами та виготовлені із білого або червоного золота.

Популярні прикраси з національною символікою: стильні, невимушені, лаконічні.

Говорячи про декор у вигляді квітів, допускаються моделі без яскравого каміння. Наприклад, виріб у білому золоті, інкрустований діамантом, вишуканий, оригінальний та витончений, і в той же час, лаконічний. Він підкреслює жіночність і створює гарний настрій у робочі будні.

Які допускаються вставки

Елегантний діловий костюм можуть доповнити каблучки з таким камінням:

  • діамант;
  • фіаніт;
  • перламутр;
  • перли.

Діаманти підкреслюють статус жінки та вирізняються дорогим зовнішнім виглядом. Фіаніт — його бюджетна альтернатива, створює неперевершений, привабливий блиск при потраплянні на сонячні промені.

Моделі з перламутром красиві, жіночні, природні та невимушені. Камінь символізує легкість, доброту, ніжність та сяйво.

Перли можуть використовуватися для інкрустації виробів різних стилів: класичного, універсального, ділового. Вони означають невинність, скромність, досконалість.

Який колір металу вибрати

Найбільш лаконічний та стриманий зовнішній вигляд мають каблучки у білому золоті. Але водночас вони наголошують на статусі жінки, унікальності й елегантності її образу. Це найбільш оптимальний варіант для доповнення одягу ділового стилю.

Жовтий метал оригінальний та незвичайний. Його яскравий відтінок часто вибирають молоді жінки та дівчата. Такі образи вирізняються стильним, свіжим та легким зовнішнім виглядом.

Класичним вважається червоний колір золота. Він підкреслює своєрідність вбрання і гармонійно поєднується із прозорими та білими вставками.

Вибираючи прикраси для офісного стилю, враховуйте вставки, відтінок металу та варіанти декору. Не перевантажуйте образ великою кількістю прикрас.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
322
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду