Найкращі ювелірні прикраси на день народження

22 Травня 2024
396
22 Травня 2024
21:06

Найкращі ювелірні прикраси на день народження

396
Найкращі ювелірні прикраси на день народження
Оптимальний подарунок на день народження — виріб зі срібла. Такі коштовності однаково пасують дорослим і дітям, рідним і колегам, чоловікам і жінкам. Їхня важлива відмінність — помірна ціна. Якщо хочеться приємно здивувати, досить купити дизайнерську прикрасу з незвичайним декором або натуральним камінням. Ключовий момент — підібрати коштовність, орієнтуючись на смаки та уподобання того, кому вона призначається. Для цього потрібно врахувати кілька важливих аспектів.

 

Переваги срібних виробів 

Різноманітність ювелірних предметів з місячного метала вражає. Браслети, ланцюги та кулони, брошки, кольє, сережки — срібні прикраси, елементи декору та оригінальний посуд завжди актуальні. Поставивши собі за мету, можна знайти вироби на будь-який смак. Їхні головні особливості:

  • Універсальність. Унікальний благородний метал підходить людям з будь-яким типом зовнішності. Він однаково гарний для дорослих і дітей, а його дивовижні властивості приваблюють усіх, хто зосереджений на користі більше, ніж на розкоші. 
  • Гіпоалергенність. Метал у чистому вигляді підходить для всіх людей і ніколи не викликає негативних реакцій. Однак занадто м'яке срібло не підходить для створення коштовностей — майстри використовують тільки його сплави з поліпшеними характеристиками. Саме добавки можуть провокувати в декого шкірну реакцію. Вибираючи срібло 925 проби, де мінімум лігатури, можна не переживати за негативні наслідки у вигляді алергії.
  • Ніжність і елегантність. Срібні прикраси завжди мають гарний вигляд і залишаються актуальними в будь-якій ситуації. Важливо лише правильно співвідносити привід і вибрану модель. 
  • Позитивна енергетика. Срібло налаштовує на позитивні емоції та стриманість, раціональний підхід і відповідальність. Водночас вироби з місячного метала для найменших стають символом майбутнього успіху і процвітання.

Вибираючи предмети зі срібла в подарунок, головне – переконатися, що іменинник не відчуває до нього антипатії. В інших випадках це чудове рішення. 

 

Срібло на день народження: прикмети і забобони

Цінний метал здавна використовували для виготовлення прикрас і предметів побуту. Зі сріблом пов'язані цікаві прикмети. Їх корисно взяти на замітку:

  • Срібна монета принесе в дім удачу і процвітання. Такий презент — прояв щирої доброзичливості й одночасно побажання добробуту. 
  • Срібло діє на чоловіків заспокійливо. Натільний хрестик, ладанка або браслет допоможуть позбутися нападів люті, агресії або тривоги. 
  • Дітям срібло дарує «богатирське» здоров'я. Це твердження отримало й певне наукове обґрунтування. Існує традиція дарувати срібну ложку при народженні або коли в дитини починають різатися зуби. 
  • Господиню місячний метал захистить від заздрісників і допоможе зміцнити здоров'я. Вважається також, що срібло розкриває жіночність. Це допомагає позбутися чоловічих якостей, які заважають налагодити особисте життя. 

Дарувати ювелірні вироби зі срібла завжди сприятливо. Важливо купувати коштовності з якісного метала, які відрізняються довговічністю. 

 

Які прикраси вибрати на день народження 

Оптимально враховувати смак, стиль і вподобання іменинника. При виборі прикраси для найменших потрібно керуватися комфортом і безпекою. Хорошим варіантом стануть мініатюрні сережки або ланцюжок, ювелірний хрестик, акуратна ладанка. Якщо про вподобання іменинника відомо мало, краще замовити універсальний виріб у мінімалістичному стилі. Це можуть бути дизайнерські сережки, браслет або ланцюжок з кулоном.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
396
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду