Які представлені сережки-кільця? «Oniks» знайомить з деякими аксесуарами

Які представлені сережки-кільця? «Oniks» знайомить з деякими аксесуарами

29 Березня 2024
356
29 Березня 2024
11:46

Які представлені сережки-кільця? «Oniks» знайомить з деякими аксесуарами

356
Які представлені сережки-кільця? «Oniks» знайомить з деякими аксесуарами
Які представлені сережки-кільця? «Oniks» знайомить з деякими аксесуарами

Серед усього ювелірного різноманіття сережки вважаються найпопулярнішими. Ювеліри пропонують безліч прикрас, які можна носити як кожен день, так і доповнити вечірній образ. Кожна модниця знайде свою пару.

Серед усього різноманіття особливо виділяються сережки-кільця, на які одразу падає погляд. Вам тільки залишається підібрати вдалий аксесуар https://oniks.ua/ua/categories/earrings/zastezhka-is-koltsa_kongo/, щоб підкреслити образ. Так «Oniks» познайомить з деякими прикрасами.

Які вироби заслуговують уваги?

Ювеліри постійно дивують модниць розширенням колекцій. Усі сережки привертають до себе увагу, тому так важко щось підібрати.

Серед усіх запропонованих варіантів можна виділити кілька найпоширеніших:

  • Класичні сережки-кільця. Тобто мова йде про вироби з великим діаметром. Сам обідок досить тонкий. Тут не має нічого зайвого в декорі. Вам тільки потрібно визначитися з діаметром. А ще не забудьте про колір металу.
  • Невеликі за розміром вироби. Від попередніх вони відрізняються тільки діаметром. Вони значно менші. Ідеально підходять для тих, кому потрібно дотримуватися правил дрес-коду.
  • Широкі сережки. Ці вироби мають невеликий діаметр, оскільки і так досить масивні. У них може бути матова або глянцева поверхня. Також варто окремо відзначити прикраси з фігурною основою.
  • Аксесуари з розсипом камінців.Сама основа невелика за розмірами. Самі камінці теж дрібні, які розташовуються в один ряд або в декілька. Для декору використовують як прозорі, так і колірні елементи.
  • Сережки з підвісками. Ці фігурки додають аксесуарам оригінальності. Рослинні мотиви, хрестики, зірки – це далеко не всі елементи. Самі фігурки невеликі за розмірами, але привертають до себе увагу.
  • Прикраси з ланцюжками. Вони додають виробу легкості.

Ювеліри роблять все можливе, щоб приємно здивувати модниць. Вони можуть в будь-який момент ознайомитися з усім різноманіттям.

 

Коли будете вибирати сережки, то добре подумайте, як часто збираєтеся їх носити. Вам має бути максимально зручно. Сережки не мають чіплятися за одяг чи волосся. На холодний період року краще забути про такі прикраси, оскільки вони можуть зачепитися за светри чи шарфи. До того ж не забувайте про правила дрес-коду. Якщо їх потрібно дотримуватися, то віддавайте перевагу лаконічним моделям. В інших випадках все на ваш розсуд.

Завдяки підказкам від «Oniks» ви вдало доповните скриньку. Придбані сережки-кільця радуватимуть своїм зовнішнім виглядом тривалий період.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
356
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду