Асортимент умивальників для ванної кімнати

Асортимент умивальників для ванної кімнати

26 Лютого 2024
382
26 Лютого 2024
17:10

Асортимент умивальників для ванної кімнати

382
Асортимент умивальників для ванної кімнати
Асортимент умивальників для ванної кімнати

Раковина — невіддільний атрибут будь-якої ванної кімнати. Без цього простого, але важливого предмета важко уявити повноцінне проведення гігієнічних процедур. Однак сучасне сантехнічне обладнання повинно не тільки ефективно виконувати свої прямі функції, а й радувати око привабливим дизайном і вдало вписуватися в інтер'єр. Сучасний ринок сантехніки пропонує величезну різноманітність раковин для ванної кімнати. Модельний ряд відрізняється дизайнерськими рішеннями, конструктивними особливостями, різними матеріалами виготовлення. Це дозволяє підібрати оптимальний варіант, що ідеально відповідатиме стилю та розмірам приміщення. 

Види умивальників

Залежно від способу встановлення раковини для ванної бувають таких видів: 

  • Вбудовувані — вони монтуються в спеціальний виріз у стільниці або меблях. Це дозволяє максимально ергономічно та стильно інтегрувати їх у дизайн кімнати.
  • Накладні моделі — встановлюються на стільницю без додаткових вирізів. Це найпростіший і найдоступніший спосіб монтажу.
  • Підвісні — умивальники кріпляться до стіни, що візуально створює ефект легкості та невагомості. Ідеальний варіант для малогабаритних ванних.
  • Раковини на п'єдесталі або напівп'єдесталі — спираються на декоративну ніжку, надаючи інтер'єру витонченості та легкості.
  • Підлогові моделі — монтуються на підлогу, економлячи місце на стільниці. Лаконічний практичний варіант.
  • Багатосекційні — можуть бути подвійними або потрійними. Зручно при великій родині або частих гостях.

Матеріал виготовлення

Популярні недорогі та практичні в експлуатації фаянсові моделі — у них найбільший і найрізноманітніший модельний ряд. Порцелянові умивальники мають елегантний вигляд, але вирізняються крихкістю. Лаконічний дизайн і довговічність — відмінні риси раковин із нержавіючої сталі. Ефектні скляні моделі вимагають обережного поводження. Оптимальне поєднання ціни та якості демонструють вироби зі штучного каменю. А умивальники з натурального каменю стануть справжньою окрасою ванної кімнати. 

Дизайн і форма виробів

Під час вибору раковини для ванної кімнати варто звернути увагу на її форму і дизайн, які мають гармонійно вписуватися в інтер'єр. Популярні класичні круглі або овальні чаші, але можна вибрати прямокутну, квадратну або кутову модель. В ексклюзивних колекціях доступні вироби нестандартних форм — лотоса, черепашки, античних амфор. Умивальник може бути встановлений на тумбу або врізаний у стільницю. Колір бажано підбирати в тон оздоблення приміщення — білий, чорний, коричневий та інші нейтральні кольори створять гармонійний інтер'єр. Раковина має бути функціональною та естетично виглядати у вашій ванній кімнаті. Великі та нестандартні моделі краще підійдуть для просторих приміщень, тоді як компактні виглядають лаконічніше з маленькими чашами простих форм.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
382
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду