Подарувати смартфон: чому це гарний подарунок і як його правильно вибирати

Подарувати смартфон: чому це гарний подарунок і як його правильно вибирати

15 Лютого 2024
389
15 Лютого 2024
16:05

Подарувати смартфон: чому це гарний подарунок і як його правильно вибирати

389
Подарувати смартфон: чому це гарний подарунок і як його правильно вибирати
Подарувати смартфон: чому це гарний подарунок і як його правильно вибирати

Який подарунок вибрати? Інколи це питання постає перед кожним. Особливо важко доводиться чоловікам, котрі бажають зробити приємне своїй вибагливій другій половинці. Ідей для подарунків на день народження, 8 березня чи на День Святого Валентина можна придумати безліч. Серед усіх варіантів смартфони також посідають помітне місце. Це не просто засіб зв’язку. Смартфон – універсальний гаджет, що також є стильним аксесуаром. А якщо вибираєте дорогу флагманську модель у корпусі із дорогих матеріалів, кожна представниця прекрасної статі буде у захваті.

Чому смартфон є доречним подарунком

По-перше, це засіб комунікації. А завдяки інтернет-технологіям можливості спілкування значно розширилися. Тепер можна не лише почути голос рідних та друзів. Ви маєте змогу робити селфі та швидко розповсюджувати їх у власних соціальних мережах або через месенджери. Також жінки не проти нових прихильників та послідовників у популярних мережах на кшталт Instagram чи TikTok.

По-друге, смартфон – це ідеальний time-killer. Коли нам нудно, або з’явилася вільна хвилинка, ми можемо нескінченно гортати стрічку в Інстаграм, дивитися короткі відео в YouTube, роздивлятися вбрання подруг, які виставили нові фото в Facebook.

По-третє, смартфон створений для улюбленої справи багатьох – онлайн-шопінг. Заходьте на сайти чи у додатки відомих торговельних мереж, обирайте новий одяг, порівнюйте ціни на різних майданчиках, замовляйте товари з Китаю або США та миттєво сплачуйте їхню вартість з прив’язаної картки.

По-четверте, смартфон дозволить нам саморозвиватися, читати книжки, слухати аудіо чи вмикати приємну музику для медитації. На Google Play та App Store є багато додатків, що мотивують працювати над собою, виконувати фізичні вправи чи навчать секретів спілкування. 

Перераховувати причини для купівлі смартфона можна і далі. Але зрозуміло одне – смартфон дійсно є одним з найкращих варіантів для подарунка.

 

За якими параметрами вибрати смартфон на подарунок

Асортимент мобільних пристроїв вражає. Ціновий діапазон також – від двох-трьох до 80 тисяч гривень. Але як купити саме той смартфон, котрий сподобається людині? Для цього треба визначитися з її потребами та преференціями:

  • полюбляє ігри – у такому разі слід купувати смартфон з потужним процесором, у характеристиках якого вказано, що він підходить для геймінгу;
  • полюбляє селфі та фото – усі моделі Айфон, а також Самсунг середнього цінового сегмента роблять якісні фото. Китайські Xiaomi, realme, OPPO також наділено чудовими камерами на 50 та вище Мп;
  • багато спілкується та подорожує – окрім характеристик увагу слід звернути на ємність батареї, а також на підтримку швидкого заряджання 25 Вт і вище. Окремо слід розглянути можливість покупки зовнішнього акумулятора.

Людині, що займає високу посаду, важливі не лише характеристики, а й стиль та статус. Безумовно, для бізнесмена чи бізнеследі саме Айфон буде чудовим подарунком. Смартфони Samsung чи Xiaomi, своєю чергою, подобаються жінкам, що полюбляють селфі. До того ж смартфони цих виробників мають великі та яскраві екрани, на котрих можна добре розгледіти фотографії в усіх дрібницях.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
389
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду