Нове українське маркетингове медіа

Нове українське маркетингове медіа

26 Січня 2024
522
26 Січня 2024
10:30

Нове українське маркетингове медіа

522
Платформа про маркетинг, яка допомагає авторам ділитись своїм досвідом та кейсами, розширює світогляд та розвиває.
Нове українське маркетингове медіа
Нове українське маркетингове медіа
Українське маркетингове медіа запрошує безкоштовно приєднатись до публікації статей 

Нещодавно на ринку, але вже зарекомендували себе як пізнавальний діджитал журнал, де щодня публікуються статті, інтерв’ю та навіть подкасти про світ маркетингу.

Ant Media, швидко здобуває популярність як високоякісний цифровий журнал, де ви можете знайти корисну інформацію про маркетинг. Кожного дня на цій освітньо надихаючій платформі з'являються захоплюючі статті, цікаві інтерв'ю та цікаві подкасти, що розкривають таємниці світу маркетингу.

Ant Media не лише публікує високоякісний контент, але і є важливою освітньою ініціативою. Основна місія платформи - розвивати зацікавленість у сфері маркетингу, сприяючи зростанню українського бізнесу, спільно ділитись ідеями та досвідом з ефективних маркетингових стратегій та розповідати захоплюючі історії про видатних фахівців.

Слово "спільно" тут не випадково, адже платформа відкрита до авторів, які хочуть ділитись власним досвідом, поширювати любов до маркетингу і цим самим допомагати українському бізнесу досягати успіху. І все це абсолютно безкоштовно

Платформа вже налічує безліч корисних і пізнавальних статей, що відкривають перед читачами новий, вражаючий світ маркетингу, надають цінні ресурси, представляють талановитих особистостей та пропонують нові інструменти для роботи в сфері маркетингу.

Засновниця Ant Media, Вікторія Шиманська, поділяє свою візію, стверджуючи, що ця ініціатива виникла з бажання дати українському читачеві можливість краще пізнати сферу маркетингу, а також відкрити двері для поширення власних думок та ідей. Будь-який фахівець, хто якимось чином дотичний до маркетингу, може приєднатися до платформи як автор безкоштовно та обмінюватись своїми думками, порадами та власним досвідом з іншими.

За словами Вікторії, ця ідея виникла вже давно, адже вона сама за більше як 4 роки роботи у цій сфері хотіла зробити щось корисне як для маркетологів, так і для брендів. Тож Ant Media - це вдале поєднання першого з другим і схожого в українському просторі ще не має. 

Ant Media пишається своїми авторами - це талановиті маркетологи, копірайтери, бізнес-консультанти та SMM-менеджери, які спільно здійснюють ріст та розвиток як українських, так і міжнародних брендів. Їхні вміння та знання стають ключовими факторами успіху компаній, а Ant Media - платформою, яка об'єднує та надихає фахівців у сфері маркетингу.

Поринути у світ макертингу можна перейшовши за посиланням, долучившись до телеграм каналу 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
522
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду