Психотерапія онлайн — можливість дистанційного розв’язання психологічних проблем

Психотерапія онлайн — можливість дистанційного розв’язання психологічних проблем

20 Січня 2024
808
20 Січня 2024
17:15

Психотерапія онлайн — можливість дистанційного розв’язання психологічних проблем

808
Психотерапія онлайн — можливість дистанційного розв’язання психологічних проблем
Психотерапія онлайн — можливість дистанційного розв’язання психологічних проблем

Напевно, не варто додатковий раз робити акцент на тому, в який важкий час ми з вами живемо. На жаль, але стрес — це звичний, вже нормальний стан для сучасної людини. Ніхто не вважає за потрібне якось вирішувати цю проблему, аж до поки розлади психічного стану не починають провокувати формування фізичних недуг. Краще відверто собі зізнатися в тому, що ви потребуєте допомоги і скористатися нею. Якщо ви належите до тих, хто вагається, що обрати: офлайн- чи онлайн-спеціаліста, до послуг якого вдається багато наших сучасників, ми розвіємо ваші сумніви. Всі дослідження щодо того, наскільки ефективною є психотерапія онлайн, у чому її переваги перед офлайн-психотерапією, ви знайдете за наступним посиланням: https://www.thelancet.com/journals/eclinm/article/PIIS2589-5370(20)30186-3/fulltext.

Психотерапія онлайн буде актуальною, як для жінок, так і чоловіків. За допомогою до фахівця можуть звернутися пари чи батьки, що хочуть допомогти своїй дитині. Ви можете знайти особистого психолога, що допоможе розплутати клубок психологічних проблем, вирішити їх та розпочати новий етап життя.

Переваги візитів до психолога в онлайн режимі

Анонімне спілкування у комфортній для вас атмосфері допоможе повністю зануритися у розв’язання проблем. Психотерапія онлайн — це про відсутність страху, повну довіру до спеціаліста. Коли зникає напруження, запускається процес пошуку виявлення проблеми, її розвʼязання. На нашому сервісі, компетентні психологи, які готові надати допомогу онлайн, мають:

  • досвід. Кожен спеціаліст має мінімум 4 роки практичного досвіду;
  • освіту. Медична та психологічна, що дає змогу дивитися на проблему клієнта масштабно, надаючи комплексну допомогу;
  • сертифікацію. Усі фахівці задіяні у науковій діяльності, мають членство у відомих психологічних асоціаціях;
  • мотивацію. Ми співпрацюємо лише з фахівцями, що прагнуть зростати у сфері психології і впевнено крокують до своєї мети;
  • гарні відгуки від реальних клієнтів та успішні кейси рішення самих різноманітних проблем.

Для того, щоб зайти у терапію, потрібно заповнити анкету. Після цього наші консультанти з вами зв’яжуться для підбору спеціаліста, що найкраще вирішує саме ваш спектр проблем. Психологи онлайн надають конфіденційну колективну допомогу для працівників різноманітних компаній. Розвантаження співробітників від рутинних справ та вирішення суперечок за допомогою психолога — це гарний спосіб зберегти цілісність колективу.

Не варто зволікати, чекати на влучний час, з таким підходом його ніколи ви не знайдете. Почати інтернет-терапію варто якомога скоріше. Психологи онлайн — це ваша швидка допомога, від якої не варто відмовлятися.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
808
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду