Буковель — не тільки лижі та засніжені схили

Буковель — не тільки лижі та засніжені схили

17 Січня 2024
400
17 Січня 2024
15:30

Буковель — не тільки лижі та засніжені схили

400
Буковель — не тільки лижі та засніжені схили
Буковель — не тільки лижі та засніжені схили

Що ви уявляєте, коли мова йде про Буковель? Напевно, гірськолижні схили, неймовірну зимову природу, засніжені ліси. Але Буковель — це не тільки про лижі і активний відпочинок в холодну пору року. Курорт пропонує безліч розваг влітку для дорослих та дітей. Щоб переконатися в цьому, вам варто відвідати це мальовниче містечко в Карпатах в теплу пору року. А щоб відпочинок був не тільки яскравим, а ще й безтурботним та затишним, радимо звернути увагу на готель в Поляниці "Стара Правда".

Чим зайнятися на курорті влітку?

В теплу пору року Буковель може запропонувати розваги на будь-який смак. Хочете пляжний відпочинок? Будь ласка! Бажаєте екстриму? Без проблем! Мрієте про тишу та спокій? І це побажання легко втілити в життя. Тож канікули у Буковелі підійдуть:

  • активним людям;
  • сім’ям з дітьми;
  • шанувальникам релаксу;
  • еко-туристам;
  • допитливим мандрівникам. 

Влітку, коли на курорті встановлюється тепла погода, можна відвідати озеро Молодості. Це найбільша штучна водойма країни. Її довжина становить 750 метрів, а глибина досягає 8 м. Кришталево чиста вода, розкішний пляж з шезлонгами та парасольками забезпечать красиву засмагу та задоволення від купання. Окрім того, на озері ви можете взяти в оренду байдарку чи катамаран, покататись на водних гірках.

Free photo beautiful lake ritsa in the caucasus mountains. green mountain hills, blue sky with clouds. spring landscape.

Якщо ж ви шукаєте гострих відчуттів, зверніть увагу на тролей. За три хвилини ви дістанетесь до центру курорту з гірської верхівки. Загальна довжина маршруту складає 1130 м, а перепад висот становить 190 м. Яскраві враження забезпечені!

Шанувальникам спокійного відпочинку варто піднятися на верхівку гори за допомогою оглядового витягу. Діставшись кінцевої точки маршруту, ви зможете помилуватися неймовірною панорамою та випити горнятко кави чи чаю. 

Звичайно, відпочинок в Буковелі складно уявити без спа-процедур. Якщо ви хочете повернути здоров’я та хороше самопочуття, відвідайте лазню, гуцульський чан, розслабтеся в джакузі. Влітку до вашої уваги басейни, де можна поплавати, побавитися з дітьми. 

І звісно, ми вам радимо присвятити час знайомству з цікавою історією мальовничого краю. Для цього варто провести день в етнографічному парку «Гуцул Ленд». Тут вас чекає музей просто неба, фотозони, стародавні хати, пам’ятки історії і контактний зоопарк. Окрім того, комплекс пропонує різноманітні майстер-класи та інтерактивні розваги. 

І це лише частина можливостей, які доступні в Буковелі. Не слід забувати про аутентичні ресторани зі смачною їжею, гірський трекінг різного ступеня складності, піші та велосипедні прогулянки тощо.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
400
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду