Приватна клініка Біляка. Історія створення медичного закладу

Приватна клініка Біляка. Історія створення медичного закладу

12 Січня 2024
3684
12 Січня 2024
18:25

Приватна клініка Біляка. Історія створення медичного закладу

3684
Своє становлення приватна Клініка Біляка пройшла з 1992-го року, коли Заслужений лікар України Біляк Степан Томович вирішив створити на українських теренах медичний заклад європейського зразка.
Приватна клініка Біляка. Історія створення медичного закладу
Приватна клініка Біляка. Історія створення медичного закладу

Історія створення медичного закладу

Своє становлення приватна Клініка Біляка пройшла з 1992-го року, коли Заслужений лікар України Біляк Степан Томович вирішив створити на українських теренах медичний заклад європейського зразка. Для цього він використав власний досвід ефективного проведення операцій за прогресивною лапароскопічною технологією.

Лапароскопія при лікуванні онкологічних, урологічних, гінекологічних, хірургічних та інших захворювань стала справжнім проривом, адже має значно вищу продуктивність, ніж традиційні лапаротомічні операції. Запорукою успіху стало придбання високоякісного американського обладнання, а також залучення спеціалістів, які пройшли стажування у кращих клініках Європи та США, після чого повернулись в Україну для реалізації набутого досвіду.

Напрями розвитку Клініки Біляка

На сьогоднішній день Клініка Біляка є одним з найрозвиненіших медичних закладів в Україні. Вона працює в Ужгороді та щоденно приймає десятки пацієнтів, які бажають покращити своє життя. Кваліфіковані послуги надаються за наступними напрямками:

  1. гінекологія – лікування проблем жіночої репродуктивної системи, які розповсюджуються на тіло та шийку матки, яєчники, вульву, інші частини статевої системи, несуть загрозу життю та ускладнюють зачаття дитини;
  2. урологія – лапароскопічні втручання при порушеннях сечовипускання, інфекційному ураженні сечового міхура, сечовода, нирок, а також лікування проблем у чоловіків, які ускладнюють статеве життя (коротка вуздечка крайньої плоті, передчасна еякуляція);
  3. онкологія – хірургічне видалення за допомогою лапароскопічної техніки злоякісних пухлин простати, яєчка, сечового міхура, нирки, яєчників, матки, кишківника та інших органів.

Особливістю роботи Клініки Біляка є проведення органозберігаючих операцій, що дозволяє зберігати функціональність важливих органів після хірургічних втручань. Це стало можливим завдяки використанню лапароскопії та доступу до операційного поля через невеликі проколи на черевній стінці.

Однак варто враховувати, що ефективність проведеного лікування та можливість збереження органів залежить від періоду звернення пацієнта за допомогою. Використання щадних методик можливе на ранніх стадіях розвитку захворювань, тому важливо звертатись до клініки вже при появі перших симптомів.

Спеціалісти Клініки Біляка проведуть ретельну діагностику організму, розроблять індивідуальну тактику лікування та прикладуть максимальних зусиль для того щоб людина змогла повернутись до повноцінного життя. Операції з видалення органів проводять виключно у екстрених випадках, коли немає інших способів зберегти життя і здоров’я пацієнта.

Джерело: сайт bilyak.com.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3684
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду