Тенденції у світі жіночих сумок: Що актуально цього сезону?

Тенденції у світі жіночих сумок: Що актуально цього сезону?

12 Січня 2024
499
12 Січня 2024
13:00

Тенденції у світі жіночих сумок: Що актуально цього сезону?

499
Минулого року на подіумах майже всі дизайнери робили акценти на сумках для жінок. Які ж основні тренди ми будемо наслідувати в наступних сезонах?
Тенденції у світі жіночих сумок: Що актуально цього сезону?
Тенденції у світі жіночих сумок: Що актуально цього сезону?

За останні роки світ моди змінювався безліч разів, але водночас спостерігалось певне тяжіння до повторень, алюзій та повернення трендів 80-х, 90-х і, зрештою, 00-х.

В аксесуарах це також дуже помітно.

Цього року на подіумах майже всі дизайнери робили акценти на сумках для жінок. Які ж основні тренди ми будемо наслідувати в наступних сезонах? Далі розглянемо основні теми, що прослідковуються у багатьох сучасних брендах.

Тренд сумок 2024

Загалом можна виділити кілька основних тем, що будуть актуальні у світі жіночих сумок у найближчий рік:

  1. Яскраві кольори, що привертають увагу;
  2. Великі розміри сумок, а також дуже маленькі;
  3. Сумки-карго;
  4. Стьобані сумки;
  5. Незвичні форми: трикутні, круглі та трапецієвидні сумки;
  6. Анімалістичні принти.

Найбільш помітними та яскравими новинками у модному світі жіночих сумок стали кольорові акценти. Крім звичних чорних, коричневих та бежевих відтінків, подіуми розбавились зеленими та оливковими відтінками, а також насиченим червоним у шкіряних виробах. 

Також вдало підкреслить стиль сумка металевого відтінку.

Крім кольорів, дизайнери дивували різноманіттям форм та розмірів. Від невеличких (але зовсім не класичних у звичному розумінні) клатчів до величезних шоперів, з якими не лише за покупками, а й у справжні подорожі можна їздити.

65a1045bbeddc.webp

Варто звернути увагу також і на сумки-карго. Слідом за спідницями та штаньми, було б дивно не залетіти в тренди та сумкам з кишенями. До того ж модними вони будуть і великих розмірів, і зовсім мініатюрні для важливих дрібничок повсякденного життя.

Також далі продовжать бути в тренді м’які сумки з плащівки, стьобані та з імітацією хутра.

Щодо форм, то прямокутні, трапецієподібні аксесуари виглядатимуть ефектно з діловими образами.

У весняний та літній період варто звернути увагу на сумки з квітковими та яскравими принтами. А також не варто забувати у будь-який сезон про анімалістичні принти. Вони й далі будуть стильно поєднуватись з вашими образами.

Обираючи жіночу сумку, яку плануєте носити кожного дня, не бійтесь експериментувати та обрати щось нове для себе. Так, наприклад, наслідуючи цьогорічним трендам, зверніть увагу на шкіряні сумки різних кольорів. Якщо ж полюбляєте класику - чорний в будь-якому випадку буде пасувати майже під будь-який одяг.

65a104a6ad7c6.webp

Форму сумки також можна обрати цікавішу, ніж звичайна заокруглена. Дуже стильно виглядатимуть прямі та чіткі лінії, що додають суворості, але разом з тим і підкреслюють витонченість. А якщо поекспериментувати та обрати трапецієподібну або трикутну форму - ви створите незабутній стиль для себе.

Сумки з принтами хоч і змусять подумати над цілісним образом, але це точно того варте, адже з такими акцентами можна виглядати ще краще та ще стильніше. І так вас точно будуть помічати та запам’ятовувати. 

Ще одним цікавим трендом у 2024 році будуть дуже маленькі сумки, які вміщають в собі лише помаду або навушники. Це справді цікавий аксесуар, який можна порівняти із вдало підібраними прикрасами. Обирайте жіночі сумки в українського виробника HARVEST!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
499
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду