Нові фінансові горизонти для рітейлерів від банку «Південний»

Нові фінансові горизонти для рітейлерів від банку «Південний»

28 Листопада 2023
321
28 Листопада 2023
17:00

Нові фінансові горизонти для рітейлерів від банку «Південний»

321
Нові фінансові горизонти для рітейлерів від банку «Південний»
Нові фінансові горизонти для рітейлерів від банку «Південний»

Нестабільна ситуація на ринку у результаті російської воєнної агресії примушує представників бізнесу стикатися з новими викликами і складнощами, і в цьому контексті надійний партнер стає ключовим фактором успіху. Фінансові рішення від банку «Південний» здатні задовольнити потреби рітейлерського сектора.

Власники банку «Південний» та фінансовий експерт компанії Володимир Кравченко, відзначають збільшення попиту рітейлерів на фінансування. На сьогодні він сягає рівня передвоєнних часів. Однак замість кредитних канікул, що були актуальні у 2022 році, тепер виникають нові запити, пов'язані з впливом війни.

Банк активно відгукується на ці зміни, допомагаючи рітейлерам в закупівлі генераторів та формуванні резервів газу для забезпечення стабільної роботи в осінньо-зимовий період. Завдяки індивідуальному підходу та гнучким умовам кредитування, «Південний» стає надійним партнером для клієнтів у сфері роздрібної торгівлі.

Послуги банку для рітейлерів

Починаючи з першого дня військової агресії, банк надавав клієнтам кредитні канікули, що помітно полегшило їх діяльність в складних непередбачуваних умовах. Зараз, спостерігаючи позитивну динаміку сфери роздрібної торгівлі в 2023 році, «Південний» регулярно обговорює плани розвитку бізнесу з клієнтами.

Запити рітейлерів стосовно фінансового супроводу містять:

  • поповнення оборотного капіталу;
  • розширення мережі магазинів;
  • заміщення кредиторської заборгованості;
  • участь у програмі «Доступні кредити 5-7-9%»;
  • гарантії виконання договорів оренди та платежі постачальникам.

Окрім широкого спектра послуг із фінансування, банк забезпечує високоякісний сервіс у сфері торговельного еквайрингу. Цей напрям є одним із пріоритетних, і він уже залучив кілька лідерів роздрібної торгівлі. З усіма послугами для бізнес-клієнтів можна ознайомитися на сайті https://bank.com.ua/

Нагадуємо, «Південний» пропонує не лише стандартні рішення, але й індивідуальні гнучкі умови. Банк входить до категорії системно важливих фінансових структур, займаючи третє місце у групі українських банків із приватним капіталом за розміром активів. Він був створений в 1993 році. «Південний» акціонери і бенефіціари — Юрій Родін та Марк Беккер. 

Він є не лише фінансовим партнером, але й надійним союзником для рітейлерів, які шукають ефективні рішення для розвитку свого бізнесу в умовах воєнного часу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
321
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду