Кличко готовий відмінити свій бій в ім’я демократії в Україні

2 Грудня 2004
584
2 Грудня 2004
15:20

Кличко готовий відмінити свій бій в ім’я демократії в Україні

584
Кличко готовий відмінити свій бій в ім’я демократії в Україні
Віталій Кличко заявив, що він вже майже вирішив відмінити свій бій за титул чемпіона світу у важкій вазі з Денні Уїльямсом, який має відбутися в Лас-Вегасі наступного тижня, передає SportingLife.com.

Чемпіон за версією WBC вважає, що політична криза в Україні для нього зараз важливіша, і він не може собі дозволити просто тренуватися в Лос-Анджелесі й не хвилюватися за Україну.

Віталій і його молодший брат Володимир Клички підтримують опозиційного кандидата Віктора Ющенка.

Володимир вилетів до Києва, щоб приєднатися до сотень тисяч демонстрантів на Майдані Незалежності, які протестують проти проголошення Віктора Януковича Президентом України, відзначає SportingLife.com.

Як відомо, бій Кличко-Уїльямс заплановано на 11 грудня.

"УНІАН"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
584
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду