Недорогий Айфон на подарунок: який вибрати?

Недорогий Айфон на подарунок: який вибрати?

27 Листопада 2023
2734
27 Листопада 2023
15:20

Недорогий Айфон на подарунок: який вибрати?

2734
Недорогий Айфон на подарунок: який вибрати?
Недорогий Айфон на подарунок: який вибрати?

Айфон — омріяний подарунок для багатьох. Це статус і стиль, а ще — купа корисних функцій та гнучкі можливості експлуатації. Моделі з останньої серії коштують чимало. Наприклад, базовий iPhone 15 на офіційному сайті виробника стартує від 799 доларів. Зовсім не бюджетно. Можна подарувати модель б/в, але це ризиковано. Краще обрати пристрій з доступніших, що вийшли декілька років тому, проте досі залишаються актуальними.

iPhone 11

Свого часу телефон Айфон 11 наробив неабиякого галасу. Він отримав нестандартну камеру, яка потрапила під атаку «фотожаб» та різноманітних мемів. Це зараз квадратним модулем з декількома об’єктивами вже нікого не здивуєш, а у 2019 році такий революційний винахід опинився у центрі уваги. Варильна поверхня, електрична бритва, спінер та навіть Спанч Боб — з чим тільки не порівнювали фірмовий дизайн. 

Вже 4 роки смартфон вправно тримається на плаву. Його ціна за цей час встигла помітно знизитися, і за найменшу комплектацію зараз просять понад 20 тисяч гривень. Разом з аксесуарами (чохлом та зарядним блоком) можна вкластися приблизно у 25 тисяч. 

Оснащення iPhone 11 відповідає вимогам часу: на борту 4 Гігабайти оперативки, процесор — з шістьма ядрами, для розблокування передбачено сканер обличчя, а батарея підтримує швидку та бездротову зарядку.

iPhone 13 mini

Для любителя мініатюрних смартфонів у «квадратному» дизайні, з плоскими бічними гранями, чудовим подарунком стане Айфон 13 міні. Це легкий та акуратний девайс, який характеризується високою ергономікою та продуктивністю. Він важить лише 140 грамів, тому заледве відчувається у кишені. Рука не втомлюється, навіть якщо тримати «мінік» кілька годин поспіль. На сучасному ринку у цього телефона майже немає конкурентів, оскільки виробники поступово відмовляються від компактних дисплеїв на користь фаблетів. 

iPhone SE 3

Єдиний смартфон Apple, який позиціюється як недорогий, це SE. І він справді набагато доступніший, ніж «родичі» з основних лінійок. Якщо у потенційного користувача завищені вимоги до апаратного забезпечення, Спешл Едішн може не виправдати очікувань. Але на повсякдень та для більшості базових завдань він ого-го. Цільова аудиторія у SE 2023 широка та різноманітна:

  1. Прихильники легких та маленьких телефонів;
  2. фанати Айфонів без моноброви та з кнопкою «Додому»;
  3. школярі та студенти, які здебільшого використовують мобільник для спілкування, ігор та інтернет-серфінгу;
  4. працівники, яким необхідний окремий телефон для роботи. 

iPhone 12 

У базової дванадцятки є всі шанси сподобатися імениннику. Вона працює на базі A14 Bionic, тому з високою продуктивністю та зі стабільною багатозадачністю. Дисплей безрамковий, з діагоналлю 6,1 дюйма — як у трендових айфонів 15 та 15 Про. Щоправда, замість динамічного острівця — все ще моноброва. Втім, вона анітрохи не заважає комфортній експлуатації. 

Основні плюси iPhone 12:

  • Гарна камера з гнучкими налаштуваннями;
  • чіткий та контрастний екран з частотою 60 Гц;
  • зарядка за 30 хвилин до половини;
  • захист по класу IP68;
  • тривала програмна підтримка — продовжується навіть через 3 роки після виходу.

Купувати Айфон на подарунок важливо у перевіреному магазині, в ідеалі — в авторизованих партнерів. У такий спосіб можна захиститися від шахраїв та отримати девайс без недоліків.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2734
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду