Чому смартфон iPhone 14 Pro буде найкращим помічником

Чому смартфон iPhone 14 Pro буде найкращим помічником

13 Листопада 2023
631
13 Листопада 2023
11:39

Чому смартфон iPhone 14 Pro буде найкращим помічником

631
Смартфони завжди були популярними, вони такими залишаються і сьогодні. Попри велику кількість моделей, купити iPhone 14 Pro хочуть багато людей, і це не дивно. Гаджет відомий своєю універсальністю, адже його можна використовувати в якості зв’язку, для роботи чи навчання.
Чому смартфон iPhone 14 Pro буде найкращим помічником
Чому смартфон iPhone 14 Pro буде найкращим помічником

Смартфони завжди були популярними, вони такими залишаються і сьогодні. Попри велику кількість моделей, купити iPhone 14 Pro хочуть багато людей, і це не дивно. Гаджет відомий своєю універсальністю, адже його можна використовувати в якості зв’язку, для роботи чи навчання. Електронний пристрій дозволяє слухати музику, дивитися відео та виконувати інші задачі, встановивши відповідні програми. А ще він невеликий та мало важить, тому може поміститися в будь-яку кишеню.

Декілька слів про вигляд

Смартфон мало чим відрізняється від попередніх моделей. В ньому гарно між собою поєднуються монолітна конструкція з чіткими гранями, матове скло, плоский екран та метал.

Область у верхній частині екрана має свою особливість. На Dynamic Island знаходиться фронтальна камера та Face ID — сканер, який допомагає розблокувати гаджет одним поглядом.

iPhone 14 Pro можна придбати в різних кольорах, але глибоко фіолетовий — новинка. Смартфони будь-якого відтінку мають красивий, стильний та яскравий вигляд.

Переваги iPhone 14 Pro

Айфон 14 ПРО стане найкращим помічником в роботі, навчанні та під час відпочинку ще й тому, що має багато переваг:

  1. Наявність олеофобного покриття. Воно відштовхує олію, тому на поверхні не залишаються сліди від пальців.
  2. Фронтальна камера 12 Мп. Користувачі можуть знімати якісний фото- та відеоконтент. Смартфон підійде блогерам, мандрівникам і тим, кому подобається фотографувати. В гаджеті передбачені автоматична стабілізація знімків, фотографічні стилі, портретний режим та інші функції.
  3. Розширена колірна гамма. Вона налаштовується в автоматичному режимі, а ще можна підлаштувати відтінки під зовнішнє освітлення.
  4. Функція Always-On. Можна переглядати сповіщення на екрані блокування, не торкаючись гаджета.
  5. Батарея місткістю 3200 мА/год. Це говорить про те, що в залежності від якості відео його можна переглядати без додаткової підзарядки близько 20 годин. Що стосується звичайного використання (дзвінки, спілкуванні в чатах), то телефон без додаткового підживлення може працювати протягом двох днів.
  6. Підтримка бездротової зарядки. Хоча при використанні цього способу iPhone 14 Pro заряджається помалу, багатьом користувачам цей метод подобається.
  7. Надійний захист та безпека. Їх забезпечує функція Face ID. Сканер зчитує тільки «живе обличчя», тому при використанні фотографій отримати доступ до смартфона нереально. TrueDepth — функція, яка розблоковує екран при чіткому погляді в дисплей.

Серед цих всіх переваг смартфон має один недолік: під час зарядження верхня поверхня нагрівається. Але, попри цей незначний мінус, iPhone 14 Pro — ідеальний помічник. Його продуктивність та фантастична якість фотографій просто вражають. А ще він має захист від пилу і води, тому запросто його можна брати з собою в будь-яку дорогу, чи під дощ. Айфон чотирнадцятої моделі не тільки стильний та надійний, з ним майже немає проблем.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
631
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду