Як підготувати найкращий подарунок для дитини до новорічних свят: економія у Black Friday

Як підготувати найкращий подарунок для дитини до новорічних свят: економія у Black Friday

1 Листопада 2023
314
1 Листопада 2023
10:53

Як підготувати найкращий подарунок для дитини до новорічних свят: економія у Black Friday

314
Як підготувати найкращий подарунок для дитини до новорічних свят: економія у Black Friday
Як підготувати найкращий подарунок для дитини до новорічних свят: економія у Black Friday

Кожного року свята приходять раптово, і ви майже ніколи не встигаєте підготуватися до них так, як хотілося б. Особливо якщо йдеться про подарунки для дітей: на ринку майже щодня з'являються нові іграшки, забавки та ляльки. Щоб дитина була по-справжньому рада сюрпризу від новорічного дідуся, скористайтеся можливостями, які дає Чорна п'ятниця в Україні. Як підібрати відповідну іграшку та добре заощадити — читайте далі.

Найкращі подарунки для малечі

Іграшки радять підбирати залежно від віку: чим молодша дитина, тим менше у неї вимог до речей для розваг. Недаремно є жарти про те, що діти з більшою радістю граються звичайним кухонним посудом або приладдям для прибирання, ніж спеціально купленими для розвитку іграшками.

У випадку з дітками до 3 років поспостерігайте за ними та визначте, що саме привертає більше уваги: які кольори, форми, текстури. З огляду на це буде простіше вибрати щось конкретне. Це можуть бути набори з кульками чи іншими фігурами, різноколірні іграшки, пірамідки та сортери різних видів, сенсорні іграшки тощо.

Діти від 3 до 7 років проходять дуже багато стадій розвитку за досить короткий проміжок часу, тому їхні інтереси також змінюються доволі швидко. У цей час важливо забезпечити різноманітність іграшок. Придивіться до інтерактивних роботів, лялькових будиночків і конструкторів, настільних ігор, пластиліну та інших матеріалів для творчості.

Після досягнення 7 років у дитини з'являються більш оформлені та сталі сфери інтересів. Тому можна підібрати колекційні фігурки, конструктори з більшою кількістю деталей, радіокеровані іграшки, тематичні ігрові набори за мотивами улюблених мультфільмів чи ігор. Окрім іграшок, хорошим подарунком стане книжка чи навіть серія романів улюбленого автора, відеогра.

Підліткам можна спробувати підібрати модний одяг чи аксесуари, пару стильного взуття, верхній одяг чи наплічник, кишенькову ігрову приставку.

Правила шопінгу в Чорну п'ятницю

Не завжди є можливість придбати дитині найдорожчі іграшки. Проте знайти компроміс та вибрати щось якісне та цікаве завжди можна, особливо під час розпродажу до Чорної п’ятниці. Для цього дотримуйтеся простих правил:

  1. Виберіть одразу декілька варіантів подарунків на той випадок, якщо котрийсь із товарів викуплять раніше за вас.
  2. Складіть список усіх товарів і збережіть його в місці зі швидким доступом, щоб можна було відкрити будь-якої миті з різних пристроїв.
  3. Заздалегідь відкладіть (готівкою чи на картці) гроші на купівлю, бажано повну ціну без знижок про всяк випадок.
  4. Порівняйте ціни в інтернет-магазинах та офлайн-точках продажу.
  5. Зареєструйтеся в інтернет-магазинах, щоб додатково отримати бонуси для постійних покупців.

Такі прості правила здатні спростити шопінг перед святами та зробити його менш стресовим, навіть якщо ви скористаєтеся всього однією рекомендацією з нашого списку.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
314
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду