Клички зроблять агітаторами за Ющенка Стінга та Джо Коккера

30 Листопада 2004
507
30 Листопада 2004
11:02

Клички зроблять агітаторами за Ющенка Стінга та Джо Коккера

507
Клички зроблять агітаторами за Ющенка Стінга та Джо Коккера
Відомі українські боксери-професіонали брати Віталій і Володимир Клички запускають міжнародну телевізійну кампанію за участю світових зірок спорту, кіно і музики на підтримку Віктора Ющенка.

Як повідомляє ІТАР-ТАСС з посиланням на німецьке видання Der Spigel, кампанія на українських телеканалах розпочнеться у вівторок.

Висловити слова підтримки на адресу Ющенка брати Клички закликали дворазового чемпіона світу з футболу Франца Беккенбауера, тенісиста Бориса Беккера, музикантів Стінга, Джо Коккера, Кріса де Бурга, учасників груп Cranberries, The Cure та інших.

"Дуже важливо, щоб міжнародний тиск тривав, - заявив в інтерв'ю газеті молодший з братів, Володимир. - Люди вже тиждень мітингують і борються за демократію і проведення вільних виборів. Вони потребують підтримки".

У братів основне навантаження в заняттях політикою зараз узяв на себе Володимир, оскільки Віталій в американському Лас-Вегасі веде підготовку до захисту свого титулу чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради з британцем Денні Уїльямсом.

Бій відбудеться 11 грудня в Нью-Йорку.

"Українська правда"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
507
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду