Богдан Харахаш, випусковий редактор “Фактів”, та журналіст Сергій Швець більше не роблять новини на ICTV

24 Листопада 2004
1417
24 Листопада 2004
14:40

Богдан Харахаш, випусковий редактор “Фактів”, та журналіст Сергій Швець більше не роблять новини на ICTV

1417
Богдан Харахаш, випусковий редактор “Фактів”, та журналіст Сергій Швець більше не роблять новини на ICTV
Сьогодні „Телекритиці” стало відомо, про те, що вчора журналіста Сергія Швеця та випускового редактора „Фактів” Богдана Харахаша було усунуто від роботи. Сергій Швець підтвердив цю інформацію, але не став пояснювати причини, зауваживши лише, що це усунення є тимчасовим. Богдан Харахаш зазначив, що його відсторонили від роботи на тиждень, зразу ж після редакційної наради, на яких плануються випуски новин. ”З понеділка такі збори відбуваються тричі на день. Збираються головний редактор, його заступник, шеф-редактор та обговорюють кожний випуск новин, розставляючи усі пріоритети. Мені сказали, що поки що я не буду працювати. Чому? Мабуть, тому що „ненадійний”, -- каже Богдан Харахаш.

Випусковий редактор „Фактів” зауважив, що немає нічого проти каналу, на якому він працює, проти його керівництва та їхнього фахового рівня. „Але я проти принципу вигадування новин. Новинний формат – це висвітлення того, що сталося , а не того, що декому хотілось би бачити”, -- наголошує Богдан Харахаш.

Відповідаючи на питання, чим він займатиметься у вільний час, Богдан Харахаш зазначив, що буде висловлювати свою громадянську позицію.

"Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1417
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду