Як працює інвестиційне страхування ARX Life

Як працює інвестиційне страхування ARX Life

3 Серпня 2023
705
3 Серпня 2023
18:03

Як працює інвестиційне страхування ARX Life

705
Як працює інвестиційне страхування ARX Life
Як працює інвестиційне страхування ARX Life

Гнучкі фінансові інструменти допомагають отримувати максимальну вигоду. ARX Life пропонує накопичувальне страхування для фізичних осіб з можливістю одноразового або регулярних платежів.

Чим накопичувальне страхування відрізняється від депозиту в банку

Депозит розміщують у банк на строк від 3-х місяців до 1-2 років для захисту грошових накопичень від інфляції. Власник рахунку отримує прибуток щомісяця чи наприкінці терміну дії договору без додаткових преференцій. У разі смерті власника депозит успадковують найближчі родичі згідно із законом або на підставі заповіту.

Інвестиційне страхування життя поєднує принципи депозитарного зберігання, інвестицій та страхування життя:

  • інвестор розміщує кошти одноразово або сплачує певний грошовий внесок щомісяця;
  • життя власників інвестиційних рахунків ARX Life застраховане;
  • строк дії договору накопичувального страхування — 5 років, наприкінці строку власник рахунку отримує повернення накопиченого капіталу + інвестиційний дохід;
  • nbsp;     власники інвестиційних рахунків мають право на податкову знижку 18% ПДФО;
  • страхові внески не підлягають поділу при розлученні, арешту чи конфіскації;
  • у разі смерті власника рахунку вигодонабувач отримує інвестиційний дохід та страхову суму за ризиком «втрата життя»;
  • під час підписання договору клієнт сам визначає вигодонабувача, незалежно від рівня спорідненості.

ARX Life забезпечує накопичення доходу клієнтів вище депозитних ставок шляхом диверсифікованого розміщення інвестиційних коштів у різні сегменти фінансових та капіталомістких ринків.

Як розрахувати дохід за договором інвестиційного страхування ARX Life

На офіційному сайті компанії є онлайн-калькулятор, що допомагає порівняти прибутковість одноразового розміщення коштів та щомісячних виплат, внесків у гривні чи доларах США.

Розрахунок залежить від статі, віку інвестора та розрахункової прибутковості інвестицій. Приклад: жінка віком 30 років щомісяця відкладає на свій інвестиційний страховий рахунок 100$, за 5 років накопичено 6000$. Наприкінці строку дії договору під очікувану дохідність 5% ARX Life виплатить власниці страхового рахунку 6421,39$. Усі 5 років без додаткових витрат на оплату страхування життя власника рахунку застраховане.

З умовами програми, договорами та річними звітами накопичувального страхування ARX Life легко ознайомитись на сайті компанії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
705
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду