Коворкінг для великих та малих компаній – сучасний спосіб працювати. BeeWorking — працюйте в задоволення!

Коворкінг для великих та малих компаній – сучасний спосіб працювати. BeeWorking — працюйте в задоволення!

21 Липня 2023
627
21 Липня 2023
14:01

Коворкінг для великих та малих компаній – сучасний спосіб працювати. BeeWorking — працюйте в задоволення!

627
Коворкінг для великих та малих компаній – сучасний спосіб працювати. BeeWorking — працюйте в задоволення!
Коворкінг для великих та малих компаній – сучасний спосіб працювати. BeeWorking — працюйте в задоволення!

В умовах сучасної повсякденності оренда офісів у коворкінгу все більше стає популярною. Це сприяє підвищенню мотивації та продуктивності, допомагає налаштуватися на хвилю натхнення для генерації креативних ідей. 

BeeWorking – інноваційний coworking, де продумано все до дрібниць, є доступний багатомережевий інтернет Starlink і безперебійна подача електроенергії (підключені потужні генератори). Бізнес-процеси налагоджені за принципом "тут є все".  Оренда коворкінгу — ваш шлях до ефективності: забудьте про клопоти з облаштуванням, ремонтом та закупівлею необхідного обладнання. Отримайте всі переваги оренди офісу, не витрачаючи нерви та час.

Пріоритети бізнес-простору BeeWorking

Відвідавши коворкінг у Києві ви поміняєте уявлення про те, наскільки комфортним може бути робочий простір. 

Робочі простори для бізнесу

У коворкінг-просторах BeeWorking ви побачите великі відкриті робочі зони та закриті офіси у сучасному дизайні. Кольори дизайну приміщень підібрані так, щоб, перебуваючи там, ви одразу налаштувалися на робочий лад і водночас насолоджувалися приємною атмосферою.

Усі робочі зони перебувають в одній будівлі, що дозволяє компаніям виконувати багатозадачні проєкти з різними командами співробітників. Але й можна орендувати одне або кілька робочих місць тимчасово чи на тривалий термін.

  • Lecture Hall — затишні лекційні зали із сучасним відеообладнанням, де можна організовувати круті івенти, проводити великі вебінари та конференції.
  • Lounge zone - дизайнерські приміщення для тих, хто бажає змінювати обстановку для натхнення та цінує свободу у виборі місця для роботи
  • Open space – для тих, хто бажає працювати в середовищі потужного комʼюніті та мати власне закріплене робоче місце.
  • Meeting Rooms - переговорні кімнати з шумоізоляцією від 2 до 15 місць для колективного спілкування у стаціонарному та онлайн-режимах.
  • Private office - закрите приміщення, обладнане за типом стаціонарного офісу з кількома внутрішніми робочими зонами, яке можна орендувати на довгий термін.
  • Skype Room - звукоізольовані кімнати для однієї людини. Тут можна вести переговори онлайн чи розмовляти по мобільному, не заважаючи іншим.

Зона відпочинку поряд із бізнес-офісами

На відміну від звичайних коворкінгів, у BeeWorking є кімнати розваг та відпочинку поряд з офісними приміщеннями. 

У сервіс коворкінгів включено:

  • ігрові зали — можна грати в Playstation, настільні ігри, пінг-понг, більярд;
  • простора тераса – комфортне місце для медитації чи роздумів у тиші;
  • кімната для відпочинку з капсулами для сну;
  • дитяча кімната;
  • кафе —  різноманітне меню дозволить дотримуватися звичного раціону;
  • спортзал — ви не пропустите регулярні тренування або просто за допомогою фізичних вправ позбавите себе від стресу, що накопичився під час робочого дня. Не потрібно купляти абонемент в спортзал, він входить в будь-який тариф BeeWorking;
  • душові — душ з холодною та гарячою водою доступний у будь-який час доби;
  • снеки та кава — безкоштовно доступні клієнтам у будь-якій кількості.

Вигідні умови оренди

На період відключень електроенергії BeeWorking зробив спеціальну пропозицію на денний тариф: 500 грн замість 20 доларів.

А для читачів «Детектор медіа» є вигідна пропозиція, якою ви можете скористатися вже зараз. Переходьте на coworking.ua, обирайте індивідуальний офіс та вкажіть промокод на знижку менеджеру при дзвінку:

  • 25% на оренду офісів — «Детектор25»;
  • 20% на оренду робочих місць у зонах Lounge та Open Space — «Детектор20».

Як замовити оренду робочих місць у BeeWorking?

Отримати консультацію, забронювати екскурсію в коворкінгу на Подолі і в Голосіївському районі та подати заявку на оренду коворкінгу у Києві погодинно або на тривалий термін ви можете на coworking.ua або за телефонами:

  •  Golosiiv +380 (44) 33 77 973
  •  Podil +380 (44) 33 77 915

Не втрачайте момент! Робочий процес завжди вимагає багато сил та терпіння. Але перебуваючи в наших коворкінгах, ви забудете, що робота — це повсякденна рутина, навіть навпаки, почнете сприймати її як найприємніший, найлегший і найкомфортніший процес.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
627
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду