"Наша Украина", возможно, поддержит законопроект о политреформе

4 Листопада 2004
474
4 Листопада 2004
12:01

"Наша Украина", возможно, поддержит законопроект о политреформе

474
"Наша Украина", возможно, поддержит законопроект о политреформе
Фракция "Наша Украина" может поддержать законопроект о политической реформе #4180, если социалисты согласятся, чтобы документ вступил в силу с 2006 года.

"Все сейчас будет зависеть от позиции социалистов: если они согласятся изменить требование о введении изменений в 2006 году, то компромисс возможен", - сказал агентству "Интерфакс-Украина" в четверг в Киеве сказал член "Нашей Украины" Николай Катеринчук.

По его словам, сейчас по этому вопросу идут сложные переговоры.

Как сообщалось, в 12.00 в парламенте начнется согласительный совет, на котором будут обсуждаться вопросы рассмотрения в сессионном зале законопроекта о внесении изменений в закон о выборах президента и о процедуре рассмотрения законопроекта о конституционной реформе.

Interfax
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
474
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду