Тендер надання послуг таргетованої реклами в соціальних мережах

3 Січня 2023
190
3 Січня 2023
14:48

Тендер надання послуг таргетованої реклами в соціальних мережах

190
Тендер надання послуг таргетованої реклами в соціальних мережах

ГО «Детектор медіа» оголошує тендер на пошук надавачів послуг з налаштування таргетованої реклами в соціальних мережах (Facebook, Youtube, Instagram) для просування матеріалів групи сайтів “Детектор медіа” та проведення промокомпанії в соціальних мережах Facebook та Instagram з визначенним KPI. 

Тендер: № 0301/2–Admin-2023

Мета:  

  1. пошук надавача послуг з налаштування таргетованої реклами в соціальних мережах Facebook та Instagram для текстових матеріалів сайтів:

https://detector.media/

https://ms.detector.media/

https://stv.detector.media/

https://cs.detector.media/

https://en.detector.media/ 

https://disinfo.detector.media/ 

  1.  пошук надавача послуг з налаштування таргетованої реклами в YouTube влогів та відеопродуктів виробництва ГО “Детектор медіа”:

Канал “Ньюспалм”: https://www.youtube.com/@user-hl8up5bk9e/videos  

Канал “Детектор медіа”: https://www.youtube.com/@videoDM/videos 

   III.  пошук надавача послуг з проведення повноцінних промокомпанії продуктів ГО "Детектор медіа" в соціальних мережах Facebook та Instagram з визначенним KPI тривалістю від 30 календарних днів.

Обов’язки:

  • підбір аудиторії для таргетованоi реклами або PR-кампанії;
  • запуск таргетованоi реклами або PR-кампанії; 
  • оптимiзацiя рекламних бюджетів; 
  • контроль рекламних кампанiй, згідно бюджетів та цілей проектів ГО “Детектор медіа”;
  • надання звітів про охоплення постів та відео, кількості реакцій тощо;

Для участі в тендері необхідно надіслати:

  1. Резюме. Або інший документ з описом та прикладами виконання подібних замовлень;

  2. Цінова пропозиція: гонорар за проведення однієї таргетованої рекламної кампанії в соціальних мережах (реклама текстового матеріалу в Facebook та Instagram та відеореклами в Youtube);

  3. Цінова пропозиція: гонорар за проведення "під ключ" місячної промокомпанії в соціальних мережах Facebook та Instagram з визначенним KPI згідно наступного PR-плану: http://surl.li/hauce 

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій – не пізніше 23 січня 2023 року..

Пропозиції очікуємо в електронному вигляді (допускається застосування docs.google.com) на адресу: go@detector media  В темі листа просимо вказувати: «Подання пропозиції на Тендер: № 0301/2–Admin-2023».

Пропозиції, подані відповідно до цього оголошення оцінюватимуться, виходячи із досвіду попередніх робіт та цінових показників, з урахуванням усіх витрат та суми податків. ГО «Детектор Медіа» залишає за собою право запитувати від учасників тендеру додаткові матеріали або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень пропозицій вимогам специфікації даного тендеру.

ГО «Детектор Медіа» залишає за собою право приймати або відхиляти будь-яку тендерну заявку відповідно до документації та власних Внутрішніх політик та процедур та право припинити процедуру тендеру й відмовитися від всіх Заявок у будь-який час до укладення договору, не несучи, при цьому, ніякої відповідальності перед учасниками тендеру.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
190
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду