Тендер із створення коротких анімаційних відео про тактики дезінформації

1 Квітня 2023
91
1 Квітня 2023
11:15

Тендер із створення коротких анімаційних відео про тактики дезінформації

91
ГО «Детектор медіа» оголошує Тендер №0104/6-Admin-2023 на пошук виконавця із створення коротких анімований відео для YouTube.
Тендер із створення коротких анімаційних відео про тактики дезінформації

Загальна кількість відео та вимоги до них: шість анімаційних відео по 80-90 секунд кожний для YouTube згідно методики «prebunkihg» під ключ (сценарій, промальовка, озвучка). Наскрізна тема – «щеплення від дезінформації». Кожне відео має розкривати певну тему або тактику дезінформації та роз’яснити в чому полягає маніпуляція, дезінформація. При написанні сценаріїв бажано використовувати матеріали  ДМ https://disinfo.detector.media)

*В чому полягає методика «prebunkihg» (її використання обов’язкове при створенні контенту): згідно з дослідженням, проведеним Кембриджським університетом,  короткі анімації, які дають глядачам змогу відчути тактику дезінформації , можуть допомогти «прищепити» людей від шкідливого вмісту в соціальних мережах. Детальніше про дослідження - https://www.cam.ac.uk/stories/inoculateexperiment. В рамках цього експерименту, було підготовлено кілька відео для YouTube - https://www.youtube.com/@infointerventions/playlists, які пропонуємо взяти за приклад.

Від учасників Тендеру чекаємо не пізніше 20 квітня 2023 року:

  1. Резюме з прикладами створення відеопродукцій. Досвід розробки відео з розбором дезінформації чи кремлівських наративів вітається.
  2. Вартість роботи в гривнях за створення одного анімованого відеопродукту.

Пропозиції очікуємо в електронному вигляді (допускається застосування docs.google.com) на адресу: zelin.tk@gmail.com для Юлії Зелінської, старшого спеціаліста адміністративного відділу.

Пропозиції, подані відповідно до цього оголошення оцінюватимуться, виходячи із досвіду попередніх робіт та цінових показників, з урахуванням усіх витрат та суми податків. ГО «Детектор Медіа» залишає за собою право запитувати від учасників тендеру додаткові матеріали або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень пропозицій вимогам специфікації даного тендеру.

ГО «Детектор Медіа» залишає за собою право приймати або відхиляти будь-яку тендерну заявку відповідно до документації та власних Внутрішніх політик та процедур та право припинити процедуру тендеру й відмовитися від всіх Заявок у будь-який час до укладення договору, не несучи, при цьому, ніякої відповідальності перед учасниками тендеру.

Будь-які питання щодо цього тендеру необхідно надсилати у письмовому вигляді електронною поштою на адресу: zelin.tk@gmail.com 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
91
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
REZAALARSAD
255 дн. тому
Thank you for nice information. Please visit our web: www.uhamka.ac.id KAMPUS UNGGUL Reza KAMPUS UNGGUL KAMPUS UNGGUL Reza
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду